Tgrt Haber

Bahar'a karaciğerini veren Timur’un ameliyat masasında kalbi durdu

Editör: Şimal Güdüm / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 16:14 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 17:02
Bahar'a karaciğerini veren Timur’un ameliyat masasında kalbi durdu

11 Haziran 2024 Salı günü televizyon ekranlarında seyirciyle buluşan Bahar 16.bölümüyle sezon finali yaptı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı dizinin son sahnesinde Timur Yavuzoğlu’nun geçirdiği ameliyat sonucu ölüp ölmeyeceği merak ediliyor.

Bahar​ dizisinin son sahnesinde; boşanmak üzere olduğu karısına karaciğerini vermeyi kabul eden Timur Yavuzoğlu’nun ameliyat sırasında tansiyon düşmesinden dolayı nabzının durmasıyla arka fonda verilen “Ölüm bizi ayırıncaya kadar” sözlerinin yer alması, Mehmet Yılmaz Ak diziden ayrılacak mı? Sorusunu akıllara getirdi.

BAHAR BİTTİ Mİ, SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

Boşanma​ sürecinde olan Bahar ve Timur’un mahkemesinde Bahar ve Evren Yalkın’ın gizli çekilen fotoğrafları ortalığı karıştırır. Karaciğer hastalığı tekrarlayan Bahar’ın yeniden hastaneye yatması ve riskli bir nakil ameliyatı olması gerekmekte.

Evren Yalkın’ın çocukken tanıdığı Ali olduğunu öğrenen Timur, Evren ile büyük bir hesaplaşma eşiğinde.

Bahara karaciğerini veren Timur’un ameliyat masasında kalbi durdu - 1. Resim

Bahar için tüm hastane seferber olmuştur. Evren ve Timur’un donör olması uygun görülürken Bahar; Timur’u donör seçerek Evren’in ameliyatta doktoru olarak bulunmasını ister.

Ameliyat sırasında Timur Yavuzoğlu’nun tansiyonu düşerek nabzı durur ve dizinin son sahnesinde “Ölüm bizi ayırıncaya kadar” sözleri yer alır.

BAHAR TİMUR YAVUZOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Boşanma aşamasında olduğu karısına donör olarak ciğerini vermeyi kabul eden Timur Yavuzoğlu’nun ameliyat sırasında nabzı durur. Timur’un ölüp ölmeyeceğine dair bilgi ise gelecek sezona kaldı.

BAHAR'IN ORİJİNALİNDE TİMUR ÖLÜYOR MU?

Bahar dizisinin orijinalinde de Timur'un yerinde olan karakterin ölmediği gözükmekte. Ancak Türk yapımı versiyonuyla bazı konularda ayrıştığını görmezden gelemeyiz.

Bahara karaciğerini veren Timur’un ameliyat masasında kalbi durdu - 2. Resim

DOKTOR CHA'DA NELER OLUYOR?

Doktor Cha, Kim Byung-chul, Myung Se-bin ve Min Woo-hyuk ile birlikte başrolde Uhm Jung-hwa'nın oynadığı 2023 Güney Koreli bir televizyon dizisi.

15 Nisan - 4 Haziran 2023 tarihleri arasında JTBC'de yayınlandı ve 16 bölüm sürdü.

Ayrıca Güney Kore'de TVING'de ve belirli bölgelerde Netflix'te akış için de mevcut.

Doktor Cha'da Uhm Jung Hwa, son bölümde Kim Byung Chul'dan boşandıktan sonra doktor olma hayalini gerçekleştirdi.  

4 Haziran'da yayınlanan JTBC'nin Sat-Sun bölümünde Cha Jung Sook (Uhm Jung Hwa) Seo In Ho'dan (Kim Byung Chul) karaciğer nakli​ aldı.

Dizide ölen olmadı.

Ancak Kore yapımının sadece 16 bölüm sürdüğünü unutmamak gerekir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...