Tgrt Haber

Bakanlık memur alımı yapacak

20 Mart 2015 18:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18
Bakanlık memur alımı yapacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na, gümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı alınacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Genel İdare Hizmetleri sınıfından boş kadrolara atama yapmak üzere yazılı ve sözlü sınavla, 12 müfettiş yardımcısı alınacak. Giriş sınavı önce klasik usulde yazılı, ardından sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak Ankara'da yapılacak. Giriş sınavının yazılı bölümü 2-3 Mayıs'ta sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturum halinde gerçekleştirilecek. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres, tarih ve sınav saatleri; 15 Nisan'da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 'www.gtb.gov.tr' internet sayfasında ilan edilecek. Yazılı sınav sonuçları Bakanlık internet adresinde duyurulacak.

Sınava, en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleriyle bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul olunan yurt içi ya da yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olanlar başvurabilecek.

Başvurular 31 Mart - 10 Nisan tarihleri arasında 'www.gtb.gov.tr' internet sayfasından elektronik ortamda yapılacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...