Tgrt Haber

Balaban TV Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur hakkında neden soruşturma başlatıldı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Şubat 2023 11:53 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 13:37
Balaban TV Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur hakkında neden soruşturma başlatıldı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası arama kurtarma ekibi deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal medyada sık sık depremle ilgili paylaşımda bulunan Oğuzhan Uğur, barajların çatladığı yönündeki paylaşımı sonrası adliyede ifade verdi. Peki, Balaban TV Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur hakkında neden soruşturma başlatıldı?

Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğünü yaptığı Babala TV hesabından  atılan "Hatay Antakya Yarseli Barajı duvarı çatlamış. Allah aşkına buraya ekip yollansın. Çok yağmur yağıyor." tweet'ten sonra Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı. Peki, Balaban TV Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur hakkında neden soruşturma başlatıldı? 

BALABAN TV OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

29 Ocak 1984 doğumlu Oğuzhan Uğur, Ankaralıdır. Türk müzisyen, yönetmen, senarist, karikatürist, sunucu ve YouTuber olan Oğuzhan Uğur'un babası Hasan Atilla Uğur ve annesi Pakize Uğur'dur. Eğitimine Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümünde devam eden Uğur, üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın yardımcılığını yaptı. Oğuzhan Uğur, 2011 yılında Ağır Abi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. Son olarak Oğuzhan Uğur, Babala TV'nin sunuculuğunu da üstleniyor. 

Balaban TV Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur hakkında neden soruşturma başlatıldı?

OĞUZHAN UĞUR HAKKINDA  NEDEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI?

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Deprem sonrası Oğuzhan Uğur, barajların çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunulduğu ve depremzede vatandaşlar arasında paniğe neden olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı. Uğur, fenomen Oğuzhan Uğur, savcılığa ifade vermek için adliyeye geldi.


Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...