Tgrt Haber

Bambaşka Biri Turan kimdir, gerçek adı ne? Cem Davran kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Eylül 2023 16:50 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 17:32
Bambaşka Biri Turan kimdir, gerçek adı ne? Cem Davran kaç yaşında, instagram hesabı ne?

FOX TV'nin bugün ilk bölümü başlayacak dizisi Bambaşka Biri'nin oyuncu kadrosu araştırılıyor. Başrolünde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı dizide Turan karakteriyle Cem Davran izleyici karşısına çıkacak

Başrolünde Hnade Erçel ve Burak Deniz​'in yer aldığı Bambaşka Biri​ dizisinin ilk bölümü bu akşam FOX TV ekranında olacak. Dizide Turan karakterini oynayan Cem Davran​'ın hayatı araştırılıyor. 

BAMBAŞKA BİRİ TURAN KİMDİR?

Başsavcı vekili Turan, Kenan’ın babası, Leyla’nın ise amiri. Saygın biri olan Turan, bütün yaşanan gizemin tek çözüm noktasıdır. Oğluyla ilgili acı gerçekleri bilmektedir fakat oğlunun içinde bulunduğu bu korkunç gerçekle yüzleşmek epey zor olacaktır. 

Bambaşka Biri Turan kimdir, gerçek adı ne? Cem Davran kaç yaşında, instagram hesabı ne?

CEM DAVRAN KAÇ YAŞINDA?

 3 Mart 1964 doğumlu Cem Davran, Şehir Tiyatroları Aksesuar Şefliği yapmıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Birçok tiyatro sinema ve dizilerde rola alan oyuncunun asıl çıkışı başrolünde Hande Ataizi'nin yer aldığı Ruhsar dizisiyle yaptı. Oyuncu televizyon ekranında son olarak Aşkın Tarifi dizisiyle yer aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatma 11 Eylül 2023 23:33

Evimiz ağır hasarlı ve kalıcak yerimiz yok acil konteyner

Sonraki Haber Yükleniyor...