Tgrt Haber

Bartın Amasra Belediye Başkanı kim? Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2022 11:00 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 11:47
Bartın Amasra Belediye Başkanı kim? Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır kimdir?

Ankara'ya yakınlığı ile bilinen Amasra, özelikle yaz aylarında birçok turisti bünyesinde barındırır. Toplamda 14,776 kişilik bir nüfusa sahip Amasra, Karadeniz Bölgesi'ndedir. 2019 yılında yapılan Yerel seçimlerde Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır oldu. Amasra ilçesi hangi ile bağlı? Amasra Belediye Başkanı hangi partiden? Bartın nüfusu!

Amasra​ Belediye Başkanı Recai Çakır’dır. Recai Çakır 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHPBartın​ Amasra Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmış ve Amasra Belediye Başkanı olmuştur. Peki, Recai Çakır kimdir? 

AMASRA BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır'dır. Çakır 7 Ekim 1974 doğumludur. Liseye kadar öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Recai Çakır, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Pedagojik formasyon aldıktan sonra İstanbul Beyoğlu ilçesinde Öğretmenliğe başladı. 2001 yılında Bartın İli Amasra ilçesinde Köksal Toptan İlköğretim okuluna atandı. 2004 yılında Eğitim Sen Amasra Temsilciliğinin ilk kurucu başkanı oldu. 2005’de Amasra Çevre Birlikteliğinin Kuruluşunda yer aldı. 

Bartın Amasra Belediye Başkanı kim? Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır kimdir?

AMASRA HANGİ İLE BAĞLI?

Amasra ilçesi Bartın iline bağlıdır. Amasra denize doğru bir burun ve bu burun iki yanında iki koy vardır.  Amasra hâlen özgün balık lokantaları, otelleri ve ev pansiyonlarına sahip bir turizm bölgesidir.

BARTIN İLÇELERİ

Bartın (il merkez),

Amasra,

Kurucaşile,

Ulus

 
Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...