Tgrt Haber

Bekir Yunus Uçar, 51 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
26 Ağustos 2024 09:37 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 14:44
Bekir Yunus Uçar, 51 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı olan Bekir Yunus Uçar'ın vefat haberi sevenlerini üzerken öldü mü, neden öldü araştırılırken taziye mesajları da paylaşıldı. 51 yaşında olan Uçar'ın hayatını kaybetmesiyle beraber kimdir, kaç yaşında gibi sorular da gündeme geldi.

Bekir Yunus Uçar'ın vefat haberi sevenlerini üzerken hayatına dair detaylar araştırılırken aslen nereli, babası kimdir merak konusu oldu.

Uçar'ın hayatını kaybetmesinin ardından Osman Aşkın Bak da taziye mesajı yayımladı.

BEKİR YUNUS UÇAR ASLEN NERELİ, BABASI KİM?

Uçar, Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Aslen Elazığlı olan isim Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı görevi de yaparken Timurtaş Uçar'ın oğludur.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanıdır.

Bekir Yunus Uçar, 51 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti - 1. Resim

BEKİR YUNUS UÇAR ÖLDÜ MÜ, NEDEN?

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı olan isim 51 yaşında kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Naaşı, yarın Fatih Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Kozlu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Bekir Yunus Uçar, 51 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti - 2. Resim

CENAZESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Kalp krizi sonucu vefat eden Bekir Yunus Uçar'ın cenaze namazı Fatih Camii'nde kılınırken İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak, Spor Genel eski Müdürü Yunus Akgül gibi isimler katıldı.

Cenaze namazı sonrasında naaşı Kozlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...