Tgrt Haber

Bekleyiş sonra erdi! Black Mirror'un yeni sezonu duyuruldu

26 Nisan 2023 18:57 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 18:57
Bekleyiş sonra erdi! Black Mirror'un yeni sezonu duyuruldu

En son 2019'da yayınlanan 3 bölümlük 5. sezonuyla karşımıza çıkan distopik bilim kurgu dizisi Black Mirror geri dönüyor. Netflix, 6. sezon fragmanını ve çıkış tarihini duyurdu.

Netflix​, Black Mirror​ 6. sezon için beklenen açıklamayı yaptı. Charlie Brooker imzalı antolojik bilim kurgu​ dizisi son olarak 2019 yılında 3 bölümlük 5. sezon ile seyirci karşısına çıkmıştı.

Netflix tarafından bugün yapılan açıklamayla Black Mirror 6. sezon fragmanı ve çıkış tarihi duyuruldu. Aynı zamanda bilim kurgu severlerin merakla beklediği dizinin yeni bölümlerine dair ilk fotoğraflar da geldi.

BLACK MİRROR 6. SEZON HAZİRAN​'DA

Black Mirror 6. sezon için net bir gün belirtilmese de, Haziran ayında Netflix platformuna ekleneceği kesinleşti. Dizinin senaristlerinden Charlie Brooker, yeni sezona ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Her zaman Black Mirror'ın birbirinden tamamen farklı hikayeler içermesi ve insanları (ve kendimi) şaşırtmaya devam etmesi gerektiğini hissettim. Yoksa ne anlamı olur? Kolayca tanımlanabilen ve kendini yeniden keşfetmeye devam edebilecek bir dizi olmalı."

Sözlerine "Yeni sezonun her bölümü tam olarak beklediğiniz gibi olmayacak" ifadeleriyle devam eden Brooker, yeni sezonda çok yetenekli bir oyuncu kadrosunun yanı sıra yetenekli, akıllı yönetmenlerden oluşan inanılmaz bir kadroyla birlikte çalıştıkları bilgisini aktardı.

BREAKING BAD'İN ÜNLÜ İSMİ YENİ SEZONDA

Black Mirror 6. sezon ile kadroya efsaneleşmiş Breaking Bad dizisinde Jessie Pinkman'a hayat veren Aaron Paul katıldı. Buna ek olarak Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin ve Zazie Beetz gibi isimler de boy gösterecek.

Charlie Brooker tarafından yazılan ve yönetilen Black Mirror'un yapımcıları arasında Brooker'a ek olarak Jessica Rhoades, Annabel Jones ve Bisha K. Ali yer alıyor. Ayrıca dizi Broke & Bones isimli yapım şirketi tarafından hayata geçirildi.

Kaynak: Netflix
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...