Tgrt Haber

Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç'nin yeni sezonu için "halkla çekeceğiz" dedi

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
15 Nisan 2024 13:35 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 14:00
Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç'nin yeni sezonu için "halkla çekeceğiz" dedi

Behzat Ç. dizisinin durumu başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkanı olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Vatandaşlar "Behzat Ç'nin yeni sezonu ne zaman çekilecek?" sorusunun cevabını araştırıyor. Detaylar, haberimizde...

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu​ 2024 yerel seçimlerinde Ankara​ Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Ünlü oyuncunun belediye başkanı olmasının ardından vatandaşlar başrolünde yer aldığı Behzat Ç dizisinin ne zaman çıkacağını merak etmeye başladı. İşte, detaylar...

BEHZAT Ç'NİN YENİ SEZONU NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Erdal Beşikçioğlu dizinin yeni sezonunun ne zaman çekileceğini açıkladı. Beşikçioğlu "Diziyi Etimesgut sokaklarında halkla beraber çekeceğiz, halktan yardımcı oyuncular seçeceğiz" dedi. 

Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç'nin yeni sezonu için

ÇEKİÇ VE GÜL: BİR BEHZAT Ç. HİKAYESİ 2. SEZON NE ZAMAN?

Blutv platformunda yayınlanan ve ana dizinin devamı olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. hikayesinin 2. sezonu 7 Aralık'ta yayınlanacak. Dizinin çekimlerinin ise sonbaharda başlayacağı iddia ediliyor.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...