Tgrt Haber

Ben Bu Cihana Sığmazam konusu, oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Ekim 2022 15:31 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 16:20
Ben Bu Cihana Sığmazam konusu, oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor!

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin bir bölümü Özbekistan çekimleri Semerkant ve Buhara kentinde yapılırken Türkiye çekimleri ise İstanbul'da gerçekleşti. Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın başrolünde oynadığı dizinin yönetmenliğini Onur Tan üstlenmektedir. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

20 Eylül 2022 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam​ dizisi aksiyon​ ve dram türündedir. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikaye kısmında Onur Tan ve Oktay Kaynarca​'nın imzası bulunmaktadır. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi konusu nedir?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ağabeyinin inkamını alan Cezayir Türk, ailesinin güvenliği için kendini öldü göstererek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. İstanbul​'da her ne kadar ailesi olsa da ve onları özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ OYUNCULARI

Oktay Kaynarca (Cezayir),

Ebru Özkan Saban (Leyla),

Pelin Akil (Firuze),

Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba),

Hakan Karahan (Dumrul),

Erkan Sever (Orhan),

Ragıp Savaş (Atakan),

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas),

Eren Vurdem (Azamet)

BEN BU CİHANA SIĞMAZAN DİZİSİ HANGİ GÜN?

Her hafta salı günleri izleyicisiyle buluşan Ben bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam 5. bölümle ekranlarda olacak. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...