Tgrt Haber

Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı, öldü mü? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir öldü mü?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Mart 2023 09:45 - Güncelleme : 08 Mart 2023 11:11
Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı, öldü mü? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir öldü mü?

Her salı ekranlarda yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrolünde Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan yer alıyor. Dizinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Cezayir karakterinin vurulmasının ardından "Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir öldü mü?" soruları araştırılıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam​, 28 Şubat Salı akşamı 20. Bölümüyle ekranlara geldi. Cezayir​ karakterinin vurulma sahnesi ve yeni bölüm fragmanı sonrası izleyiciler, Oktay Kaynarcanın diziden ayrılıp ayrılmayacağını konuşuyor. 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCULARI

Oktay Kaynarca​,

Ebru Özkan,

Pelin Akıl,

Pelin Uluksar,

Ali Seçkiner Alıcı,

Işıl Yücesoy

Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı, öldü mü? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir öldü mü?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OKTAY KAYNARCA DİZİDEN AYRILDI MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölüm tanıtımda Cezayir, Müjgan ve Ekabir'in nikahı sırasında Leyla'ya romantik bir yediği esnada vuruldu. Bu gelişmenin ardından Oktay Kaynarca’nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili ne oyuncudan ne de yapım ekibinden henüz bir açıklama gelmedi. Ben Bu Cihan Sığmazam 22. bölüm fragmanında Oktay Kaynarca'nın yer alması iddiaları çürüttü. 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NEDİR?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Yeni hayatında evlenen ve bir de çocuğu olan Cezayir, eski eşiyle karşılaşacak. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...