Tgrt Haber

Benim Güzel Ailem Damla kimdir, gerçek adı ne? Serra Pirinç kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Haziran 2023 16:00 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 16:43
Benim Güzel Ailem Damla kimdir, gerçek adı ne? Serra Pirinç kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Bu akşam TRT1 ekranlarında yayınlanacak Benim Güzel Ailem dizisi, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi oldu. Benim Güzel Ailem'in başrol karakterinden biri ise Damla oldu. Dizide Damla karakterini genç oyuncu Serra Pirinç oynuyor.

TRT1​ yaz dizilerini yayınlamaya başladı. Bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak dizi Benim Güzel Ailem​'in oyuncuları merak ediliyor. Dizide Dmala karakterini oynayan genç oyuncu Serra Pirinç genç yaşına rağmen birçok dizide rol aldı. Genç oyuncunun dizideki rolü merak ediliyor. 

BENİM GÜZEL AİLEM DAMLA​ KİMDİR

Evin en küçük kızı olan Damla, evlenme aşamasındadır. Anne ve babasının üzerine titrediği Damla, bu süreci sorunsuz atlatabilecek mi? Benim Güzel Ailem dizisinde Damla karakterini Serra Pirinç oynuyor. 

SERRA PİRİNÇ KİMDİR?

19 Haziran 1997 doğumlu Serra Pirinç, İstanbul doğumlu. Liseyi bitirdikten sonra kariyerinde oyunculuk üzerine yoğunlaşmış ve Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Bizim Hikaye adlı dizide canlandırdığı Müjde karakteri ile gerçekleşetiren Serra, Öğrenci Evi dizisiyle de beğeni topladı. 

2017-2018 Bizim Hikaye
2018-2019 Vuslat
2020 Mucize Doktor
2021 Öğrenci Evi
2021 Kağıt Ev
2021 Saklı Su
2022 Tozluyaka

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...