Tgrt Haber

Benim Güzel Ailem Osman kimdir, gerçek adı ne? Toprak Can Adıgüzel kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Haziran 2023 16:43 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 11:04
Benim Güzel Ailem Osman kimdir, gerçek adı ne? Toprak Can Adıgüzel kaç yaşında?

Erdal Özyağcılar ve Seray Gözler'in başrolünde yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinde genç oyuncu Toprak Can Adıgüzel, Osman karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. TRT1 ekranında yayınlanacak dizi bu akşam saat 20:00'de ekranda olacak.

Ailede yaşanan sorunların işlendiği dizi Benim Güzel Ailem​'de usta oyuncular kadar genç oyuncular da dizide yer alacak. TRT1​ ekranlarında bu akşam yayınlanacak dizide son çocuklarını evlendiren ailenin başına gelecek olaylar döngüsü anlatılacak. 

BENİM GÜZEL AİLEM OSMAN KİMDİR?

Benim Güzel Ailem dizisinde Osman; Damla ile evlenmek istemektedir. Saf, uyumlu olan Osman, evlilikten biraz korkuyor. Aile komedisi türündeki dizi Benim Güzel Ailem'de Osman karakterini Toprak Can Adıgüzel oynuyor. 

TOPRAK CAN ADIGÜZEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

 26 Ocak 1992, İzmir doğumlu Toprak Can Adıgüzel 1.83 m boyunda ve 79 kilodur. Lisede çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Adıgüzel, 2012 yılında konservatuar eğitimi almak için İzmir'den İstanbul'a taşındı. Oyuncu; Yak Bunu, Kalp Yarası, Alev Alev dizilerinde rol aldı.  Benim Güzel Ailem Osman kimdir, gerçek adı ne? Toprak Can Adıgüzel kaç yaşında?

BENİM GÜZEL AİLEM OYUNCULARI 

  • Erdal Özyağcılar
  • Seray Gözler
  • Onur Buldu
  • Melis Babadağ
  • Toprak Can Adıgüzel
  • Serra Pirinç
  • Nergis Kumbasar
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...