Tgrt Haber

Benim Güzel Ailem Tuğçe kimdir, gerçek adı ne? Ebrar Karabakan Kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 Temmuz 2023 17:09 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 17:35
Benim Güzel Ailem Tuğçe kimdir, gerçek adı ne? Ebrar Karabakan Kim?

TRT1 ekranında başlayan Benim Güzel Ailem dizisinde Tuğçe karakterini oynayan Ebrar Karabakan'ın hayatı merak ediliyor. Çarşamba günleri yayınlanan dizisinin başrolünde Erdal Özyağcılar ve Onur Buldu yer alıyor. Dizideki Tuğçe karakteri de izleyici tarafından araştırılıyor.

Benim Güzel Aİlem​ dizisinde Nedim ve Derya’nın en büyük çocuğu Tuğçe'yi oynayan genç oyuncu Ebrar Karabakan, oyunculuk performansıyla beğeni kazandı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni toplayan Benim Güzel Ailem dizisi, bu akşam 2. bölümüyle TRT1​ ekranında olacak. 

BENİM GÜZLE AİLEM OYUNCULARI 

  • Erdal Özyağcılar
  • Seray Gözler
  • Onur Buldu
  • Melis Babadağ
  • Toprak Can Adıgüzel
  • Serra Pirinç
  • Nergis Kumbasar

Benim Güzel Ailem Tuğçe kimdir, gerçek adı ne? Ebrar Karabakan Kim?

BENİM GÜZEL AİLEM TUĞÇE KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Benim Güzel Ailem dizisinde Tuğçe karakterini 2006 doğumlu oyuncu Ebrar Karabakan oynuyor. 2023 yılı itibariyle 17 yaşının içinde olan oyuncu Üniversite için hazırlıklara devam etmektedir. Çocukluk yaşlarından itibaren tiyatroya ve oyunculuğa ilgisi ile bilinmektedir. Oyunculuğun yanı sıra sosyal medyada influencerlık da yapan oyuncunun paylaşımları da dikkat çekiyor. 

BENİM GÜZEL AİLEM 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...