Tgrt Haber

Bennu Yıldırımlar'ın eşi de oyuncu çıktı! İlk defa birlikte fotoğraf paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Ağustos 2023 10:44 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 11:09
Bennu Yıldırımlar'ın eşi de oyuncu çıktı! İlk defa birlikte fotoğraf paylaştı

Veda dizisiyle izleyici karşısına çıkan Bennu Yıldırımlar, eşi ve kızıyla birlikte tatile çıktı. İlk kez eşiyle fotoğrafını paylaşan oyuncu, takipçilerini şaşırttı. Yıldırımlar'ın eşi de ünlü oyuncu çıktı.

Oyuncu Bennu Yıldırımlar​'ın sosyal medya paylaşımı takipçilerini bir hayli şaşırttı. Kızı Ada ile sık sık fotoğraf paylaşan oyuncu, ilk defa eşini de paylaştı. Bennu Yıldırımlar'ın eşi de oyuncu çıktı. 

BENNU YILDIRIMLAR'IN EŞİ DE OYUNCU ÇIKTI! 

Final yapan Veda dizisinde rol alan oyuncu Bennu Yıldırımlar 1995 yılında evlendiği eşi Bülent Emin Yarar ve kızlarıyla tatile çıktı. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, ilk defa aynı karede yer aldıkları fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Oyuncunun takipçileri, Yıldırımlar'ın usta isim Bülent emin Yarar ile evli olduğunu bilmediği ve bu duruma çok şaşırdığı da yorumlarda ortaya çıktı. 

Bennu Yıldırımlar'ın eşi de oyuncu çıktı! İlk defa birlikte fotoğraf paylaştı

BÜLENT EMİN YARAR KİMDİR?

1961 doğumlu oyuncu Bülent Emin Yarar, 1994-1995 sezonundan itibaren İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda oyunculuk yapmaktadır. Televizyon dizilerinde de rol alan Yarar, Arka Sıradakiler adlı gençlik dizisinde Kemal Hoca karakterini oynadı. Yarar, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitmenlik yapmıştır.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Corcil 14 Ağustos 2023 20:27

Biliyorduk zaten bunu

Sonraki Haber Yükleniyor...