Tgrt Haber

Bertan Asllani kimdir, kaç yaşında? Bertan Asllani oynadığı diziler!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2022 17:39 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 17:57
Bertan Asllani kimdir, kaç yaşında? Bertan Asllani oynadığı diziler!

Gecenin Ucunda dizisinde Cihangir karakterine hayat veren Bertan Asllani, rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla dikkat çekti. Oyunculuk kariyerine Pis Yedili dizisiyle başlayan Asllani, şuanda aynı dizide rol alan Hazal Şenel ile nişanlıdır. Peki, Bertan Asllani Gecenin Kanatlarında hangi karakteri canlandırıyor. Bertan Asllani kaç yaşında?

Damla Damla” adlı şarkısıyla ilk single parçasını yayınlayan oyuncu​, daha sonra Mustafa Sandal, Demet Akalın, Murat Dalkılıç gibi birçok sanatçıyla söz, beste ve aranje çalışmalarını yürüttü. Son zamanlarda oyunculuk kariyerine ağırlık veren isim son olarak Gecenin Ucunda​ dizisinde karşımıza çıkıyor. 

BERKAN ASLLANİ KİMDİR?

3 Temmuz 1990 doğumlu olan oyuncu yengeç burcudur.  Makedonya’nın Üsküp​ kentinde dünyaya gelen Bertan Asllani, özellikle lise döneminde müzik ve sporla ilgilendi. Kendi stüdyosunu henüz 12 yaşında kurarak beste yapmaya başlamıştır. Makedonya’da daha çok şarkıcı;  Türkiye’de ise oyuncu kimliğiyle biliniyor. 

Bertan Asllani kimdir, kaç yaşında? Bertan Asllani oynadığı diziler!

BERKAN ASLLANİ DİZİLERİ

Öğrenci Evi,

Akrep,

Pis Yedili, 

Gecenin Ucunda

GECENİN UCUNDA DİZİSİ OYUNCULARI 

Macide-Neslihan Atagül,

Kazım -Kadir Doğulu,

Ahmet-Sarp Levendoğlu,

Berrin-Zuhal Olcay,

Nermin-Tuba Ünsal

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sena15 Kasım 2023 11:38

❤❤❤

Sonraki Haber Yükleniyor...