Tgrt Haber

Beyoğlu'nda bıçaklanan hamile kadın ilk kez konuştu

11 Şubat 2015 11:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18
Beyoğlu'nda bıçaklanan hamile kadın ilk kez konuştu

Beyoğlu'nda 1.5 aylık hamile Zeynep Yıldız geçen hafta yol ortasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardından ilk kez konuştu, o iddialara bakın ne dedi!

Beyoğlu'nda 1.5 aylık hamile Zeynep Yıldız'ı bıçaklayan eski sevgilisi Tarhan “Zeynep eski eşinden hamile kalınca bebekten kurtulmak için bıçaklamamı teklif etti” derken, Yıldız iddiaları yalanladı.Beyoğlu'nda geçtiğimiz hafta karnından bıçakla yaralanan 1,5 aylık hamile Zeynep Yıldız, polise verdiği ilk ifadesinde, saldırganın kendisinden sigara isteyen bir bağımlı olduğu söylemişti. Olay yerine yakın kameraları inceleyen güvenlik güçleri, Yıldız'ın saldırıdan önce Hamza Tarhan (25) ile yürüdüğünü tespit edildi. Gözaltına alınan Tarhan, ifadesinde şunları anlattı; “Zeynep benim eski sevgilim. Yaklaşık 4 ay aynı evde yaşadık. Muğla'ya eski eşinin yanına gitti. İstanbul'a geldiğinde bir süre yine görüştük. Eski eşinden hamile kaldığını ve bu bebeği yok edip evlenelim teklifinde bulundu. Seyyar satıcıdan aldığımız küçük bıçakla olayın yaşandığı yere geldik. Onun zorlamasıyla ve bana bağırıp vücudunu bıçağa yaklaştırmasıyla bıçağın ucu karnına girdi. Sonra bana sen git dedi. Ben de bıçağı alıp gittim. Bıçağı daha sonra bir sokakta çöpe attım.”  
“Madde bağımlısıydı”
Tarhan tutuklanırken, tedavi gördüğü hastanede konuştuğumuz Yıldız ise Tarhan'ın anlatımlarını yalanladı: “Hamza eski erkek arkadaşım. Olay günü beni aradı ve 'Mecidiyeköy'de buluşalım' dedi. Konuşarak Taksim'e doğru yürüdük. Tekrar benimle barışmak istediğini söyledi ben de kabul etmeyip hamile olduğumu söyleyince beni bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Durumu olduğundan farklı bir şekilde polise anlatmamın sebebi ise ailemin bu durumu duymasından çekinmem ve ona zarar gelmesini istemem. Hamza madde bağımlısıydı.” Yıldız'ın bir yakını ise Yıldız'ın psikolojik durumunun iyi olmadığını söyledi.
(Milliyet)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...