Tgrt Haber

Bıçaklar Çekildi oyuncuları isimleri! Bıçaklar Çekildi nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Ocak 2023 14:30 - Güncelleme : 21 Ocak 2023 15:33
Bıçaklar Çekildi oyuncuları isimleri! Bıçaklar Çekildi  nerede çekildi?

2020 yılında vizyona giren Bıçaklar Çekildi Amerikan polisiye filmidir. Birçok ünlü ismin yer aldığı Bıçaklar Çekildi filmin yazarı ve yönetmeni Rian Johnson oldu. İzlenme rekoru kıran film içinde komediyi de barındırıyor. Bu akşam televizyon ekranlarında yayında olacak Bıçaklar Çekildi oyuncuları isimleri nedir? Bıçaklar Çekildi nerede çekildi?

Bıçaklar Çekildi, ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla sevilen film televizyon ekranlarında. Peki, Bıçaklar Çekildi oyuncuları isimleri nedir? Bıçaklar Çekildi  nerede çekildi, konusu nedir?

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ KONUSU NEDİR?

Ünlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Dedektif Benoit Blanc ise bu ölümü araştırmaya karar verir. Blanc, Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için bazı başvurularda bulunsa da bir sonuç alamaz ve  Blanc, tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için zorlu bir mücadeleye girer. 
Bıçaklar Çekildi oyuncuları isimleri! Bıçaklar Çekildi  nerede çekildi?

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ OYUNCULARI

Ana de Armas,

Daniel Craig,

Chris Evans,

Joseph Gordon-Levitt,

Jamie Lee Curtis,

Michael Shannon,

Toni Collette

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri 30 Ekim 2018'de Boston, Massachusetts'te başlayan Bıçaklar Çekildi filmi, 20 Aralık 2018'de tamamlandı. Çekimlerin bazıları da Berlin, Easton, Marlborough, Natick, Wellesley, Maynard, Waltham ve Medfield gibi yerlerde gerçekleşti. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...