Tgrt Haber

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor! Darmaduman son kez ekranlarda!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Aralık 2022 13:51 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 14:11
Bir dizi daha ekranlara veda ediyor! Darmaduman son kez ekranlarda!

Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama olan Darmaduman dizisi bu akşam 9. bölümüyle ekranlarda olacak. Başrolünde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz gibi genç oyuncuların yer aldığı dizi kısa ömürlü oldu. Dizinin fanları final kararı sonrası sosyal medyada karara tepki gösterdi. Dizi hakkında konuşan başrol oyuncu Hafsanur Sancaktutan, çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Yayınlandığı günün ardından istenilen başarıyı elde edemeyen Darmaduman gün değiştirerek Cumartesi günleri yayınlanmaya başladı. Konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çeken yapımın yönetmenliğini Deniz Yorulmazer, senaryosunu ise Damla Serim üstleniyor. Peki, Darmaduman dizisi neden ve ne zaman final yapıyor? 

DARMADUMAN DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Bunun üzerine dizinin yapımcıları gün değişikliğine gitmiş ve dizisi cumartesi günleri yayınlanmaya başlamıştı. Ancak dizi yeni gününde de istenilen başarıyı elde edemedi. Dizi bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak. 

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor! Darmaduman son kez ekranlarda!

DARMADUMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fox Tv Darmaduman dizisi çekimlerinin yapıldığı yer İstanbul Piri Reis Üniversitesi. Darmaduman dizisi Özel Piri Reis Üniversitesi Deniz Kıyısında Kampüsünde çekiliyor. 

DARMADUMAN OYUNCULARI 

Aytaç Şaşmaz,
Hafsanur Sancaktutan,
Necip Memili,
Nur Fettahoğlu 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...