Tgrt Haber

Bir Şansım Olsa kurgu mu? Bir Şansım Olsa sunucusu kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Şubat 2023 14:10 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 14:13
Bir Şansım Olsa kurgu mu? Bir Şansım Olsa sunucusu kim?

Yayınlandığı tarihten itibaren sosyal medyada çok konuşulan Bir Şansım Olsa programının sezon sonunda sunucusu değişti. Konuk olan vatandaşların yaşadıkları, dargınlıkları ve pişmanlıkları ele alınıyor. Sosyal medyada programın kurgu olduğu iddiası dolaşıyor. Peki, Bir Şansım Olsa kurgu mu? Bir Şansım Olsa sunucusu kim?

Programda gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı belirtilse de sosyal medyada Bir Şansım Olsa programının kurgu olup olmadığı araştırılıyor. Sezon sonunda programın sunucusu Ayşegül Günay yerine Ahu Sungur geldi. İşte Bir Şansım Olsa programı hakkında bilmediklerinizé

BİR ŞANSIM OLSA KURGU MU?

Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen Bir Şansım Olsa programının kurgu olup olmadığı konuşuluyor. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, programda pişmanlığı ve keşkeleri olan kişilerin bu pişmanlıklarını telafi etmeleri işleniyor.

BİR ŞANSIM OLSA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bir Şansım Olsa programının sunucusu yeni sezonla birlikte değişti. Bir Şansım Olsa programı her hafta cumartesi ve pazar günleri saat 13:00'de izleyicisiyle buluşuyor. 

BİR ŞANSIM OLSA SUNCUSU NEDEN DEĞİŞTİ, KİM OLDU?

Bir Şansım Olsa programının sunucusu değişti. İlk olarak programın sunucusu Ayşegül Günay oldu. Programın sezon finalinden sonra Ayşegül Günay'ın ayrılmasının ardından yeni programın sunucusu Ahu Sungur oldu. Günay'ın ayrılma sebebi açıklanmadı. 

AHU SUNGUR KİMDİR? 

5 Şubat 1981, İstanbul doğumlu Ahu Sungur, birçok dizi ve filmde rol aldı. Ahu Sungur, 2002 yılında oyuncu Suat Sungur ile evlendi. 

AHU SUNGUR DİZİLERİ

Gülümse Kaderine,

Bir Mucize Olsun,

O Hayat Benim,

Umutsuz Ev Kadınları,

Bu Kalp Seni unutır mu?

Adını Feriha Koydum,

Binbir Gece,

Arka Sokaklar,

Kurşun Asker,

Dadı,

Ayrılsak da Beraberiz

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...