Tgrt Haber

Bir Şansım Olsa programı iki kanalda aynı anda yayınlandı! Sebebi kısa sürede anlaşıldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 Nisan 2023 17:06 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 17:38
Bir Şansım Olsa programı iki kanalda aynı anda yayınlandı! Sebebi kısa sürede anlaşıldı!

Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen Bir Şansım Olsa programı, yüksek reytinglere rağmen yayın hayatını noktalamıştı. Star Tv'den yeni bir hamle geldi ve program yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başladı.

Reytinglerine rağmen yayından kaldırılan Bir Şansım Olsa programı kanal değiştirdi. Ancak, iki kanalda aynı anda yayınlanan programın bu sorununu nedeni kısa sürede anlaşıldı. 

YAYINDAN KALKAN BİR ŞANSIM OLSA TEKRAR EKRANDA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; izlenme oranlarıyla dikkat çeken program Bir Şansım Olsa, yapım şirketiyle yollarını ayırdığı için yayın hayatına son vermişti. Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen program için Star Tv​ harekete geçti.  Ahu Sungur'un sunduğu sevilen program bir hafta sonra Star TV’ye transfer oldu ve yeni bölümüyle ekrana geri geldi. 

Bir Şansım Olsa programı iki kanalda aynı anda yayınlandı! Sebebi kısa sürede anlaşıldı!

Bir Şansım Olsa programı 22 Nisan’dan beri cumartesi günleri Star TV’de saat 13.00’te yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya başladı. Bu hafta programın ikinci bölümü yayınlandı ve Show TV​ programın eski yayınını Star TV​'nin yeni bölümünün karşısına koydu. Aynı anda “Bir Şansım Olsa”nın iki kanalda birden yayınlanması seyirciyi şaşırttı. Show TV​ ayrıca programın eski bölümlerini hafta içi her gün sabah kuşağında da tekrarlıyor. Show TV​, istemeden de olsa Star TV’de ekrana gelen yeni bölümlere yapılacak başvurulara da destek oluyor.

BİR ŞANSIM OLSA İKİ KANALDA YAYINLANIYOR!

Bir Şansım Olsa” 22 Nisan’dan beri cumartesi günleri Star TV’de saat 13.00’te yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya başladı. Bu hafta programın ikinci bölümü yayınlandı ve Show TV​ programın eski yayının Star Tv​'nin yeni bölümünün karşısına koydu. Aynı anda “Bir Şansım Olsa”nın iki kanalda birden yayınlanmaya başladı. 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...