Tgrt Haber

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki yıldızı yıllar sonra aynı dizide! Kavga iddiaları günlerce konuşulmuştu!

05 May 2023 09:38 - Güncelleme : 05 May 2023 10:24
Bir Zamanlar Çukurova'nın iki yıldızı yıllar sonra aynı dizide! Kavga iddiaları günlerce konuşulmuştu!

Bir döneme damga vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin iki başrol oyuncusu yeni dizide tekrar buluşuyor. Dizinin hayranları bu iddia sonrası sosyal medyada harekete geçti.

Yayınlandığı döneme damga vuran Bir Zamanlar Çukurova​ dizisinin iki başrol oyuncusu, Gülcemal​ dizisinde tekrar buluşuyor. Dolaşan iddialar dizinin hayranlarını mutlu etti. 

ESKİ BAŞROL OYUNCULARI GÜLCEMAL DİZİSİNDE

Perşembe günleri yayınlanan Gülcemal dizisi dün akşam 5. bölümle izleyicisinin karşısına çıktı. Medyada ortaya atılan iddialar arasında, bir dönem Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Murat Ünalmış​ ve Hilal Altınbilek​'in tekrar aynı dizide rol alacağı oldu. Gülcemal dizisinde Melis Sezen ve Murat Ünalmış başrolü paylaşıyor. F5 haber'de yer alan bilgilere göre; Hilal Altınbilek ilerlerleyen bölümlerde diziye katılacağı iddia edildi. 

HİLAL ALTINBİLEK VE MURAT ÜNALMIŞ ARASINDA KAVGA HABERLERİ ÇIKMIŞTI!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde gündeme gelen kavga haberleri kafaları karıştırdı. Başrol oyuncusu Vahide Perçim, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hilal Altınbilek'in ayrılık haberleri, kavga iddialarını güçlendirmişti. Dizinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek ile dizinin Demir'i Murat Ünalmış arasında kavga çıktığı o dönemde magazin sayfalarında yer aldı. Çıkan haberler sonrası iki oyuncu sosyal medyadan birbirini takipten çıkardı. Bu sebeple aynı dizide tekrar rol almaları çok düşük bir ihtimal. Konuyla ilgili oyunculardan veya dizinin yapımcısından herhangi bir açıklama gelmedi. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki yıldızı yıllar sonra aynı dizide! Kavga iddiaları günlerce konuşulmuştu!

GÜLCEMAL DİZİSİ OYUNCULARI!

  • Murat Ünalmış,
  • Melis Sezen,
  • Edip Tepeli,
  • Nilay Erdönmez,
  • Atilla Şendil,
  • Cahit Gök,
  • Nilüfer Açıkalın,
  • Samet Kaan Kuyucu

 

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...