Tgrt Haber

Bolu Dağı Tüneli'nin ne zaman açılacağı belli oldu! Uzatma çalışmaları nedeniyle kapatılmıştı

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2024 15:28 - Güncelleme : 17 Ağustos 2024 15:38

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü çalışmalar nedeniyle kapatıldı. Tünelin tekrardan araç geçişine ne zaman açılacağı ise belli oldu.

İstanbul​ ve Ankara​ arasındaki ulaşımı oldukça kolaylaştıran ve gün içerisinde binlerce araç tarafından kullanılan Bolu Tüneli​'nde çalışmalar devam ediyor.

Tüneli kullanmak isteyen yolculuğa çıkacak olan vatandaşlar tarafından çalışmaların ne zaman biteceği ise merak ediliyor.

Bolu Dağı Tüneli'nin ne zaman açılacağı belli oldu! Uzatma çalışmaları nedeniyle kapatılmıştı - 1. Resim

BOLU DAĞI TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından açıklanan bilgilere göre Bolu Dağı tüneli 19 Eylül saat 17.00'den sonra tekrar açılacak.

Toplamda 50 gün sürecek olan çalışmalar boyunca vatandaşlar ulaşımı İstanbul istikametindeki trafik D-100​ devlet yolu üzerinden sağlayacak.

Bolu Dağı Tüneli'nin ne zaman açılacağı belli oldu! Uzatma çalışmaları nedeniyle kapatılmıştı - 2. Resim

BOLU TÜNELİ NEDEN KAPALI?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde Abant-Kaynaşlı kavşakları güzergahındaki 23 kilometrelik kısmın İstanbul yönünde yapılacak çalışmalar nedeniyle Bolu Tüneli'nin İstanbul istikameti 31 Temmuz tarihinde kapatıldı. 

Çalışmalar kapsamında Bolu Dağı Tüneli'nin tüpü 67 metre daha uzatılarak 2 viyadükte ve 4 derz değişimi yapılacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...