Tgrt Haber

BRICS + Fashion Summit son gününde Brezilya ve Sırp modasına ev sahipliği yaptı

03 Ocak 2024 20:41 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 20:46
BRICS + Fashion Summit son gününde Brezilya ve Sırp modasına ev sahipliği yaptı

Küresel moda dünyasının temsilcilerini buluşturan BRICS+ Fashion Summit beşinci gününde Brezilya ve Sırp modasını ağırladı. Sırp moda endüstrisini Batakovic Belgrade, Brezilya modasını ise kapanış gösterisiyle Lucas Leão sergiledi.

Moda​ endüstrisinin önde gelen isimlerini bir araya getiren BRICS+ Fashion Summit’in son gününde, katılımcılar çeşitli ülkelerin moda tasarımlarına eşlik etti. Zaryadye Park'ındaki Parking Galerisi’nde düzenlenen podyumda Sırp tasarımcı Batakovic Belgrade ve Brezilyalı tasarımcı Lucas Leão koleksiyonunu sergiledi.

Moskova​ podyumunda da sergilediği mimari şekilleri ustalıkla kullanmasıyla tanınan Lucas Leão, beş gün süren BRICS+ Fashion Summit’in kapanış gösterini gerçekleştirdi.

Tasarımlarının asıl kahramanı olarak kendine güvenen kadınları ilham aldığını ifade eden Betakovic Belgrade rahat kesimlerin ve çarpıcı görünümlerin hâkim olduğu koleksiyonunu katılımcılara sundu.

BRICS + Fashion Summit son gününde Brezilya ve Sırp modasına ev sahipliği yaptı

Moda profesyonelleri ve katılımcılar modanın gelişen endüstrilerinden biri olan Moskova’da beş gün boyunca süren etkinlikte farklı ülkelerin moda anlayışlarını gözlemle şansı yakaladı.

BRICS+ Fashion Summit’te modayla ilgili programlar, atölyeler, etkinlikler, B2B showroom'u ve uluslararası tasarımcıların podyum gösterileri, 2023 Eylül'ünde açılan ve neredeyse 3.000 metrekarelik bir alana sahip olan Zaryadye Parkı'ndaki Parking Gallery'de gerçekleştirildi. Parking Gallery, sergiler, konserler ve forumlar gibi etkinliklere ev sahipliği yapmak için teknik donanımlarla donatıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...