Tgrt Haber

Bu 2 teröristi ihbar eden zengin olacak

07 Nisan 2016 06:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Bu 2 teröristi ihbar eden zengin olacak

İstanbul’daki terör saldırısını gerçekleştiren militanın Gaziantepli çıkması üzerine emniyet teyakkuza geçti. İsimleri kırmızı ve mavi listede yer alan 2 DAEŞ militanını ihbar edene 5.5 milyon TL ödül verileceği açıklandı.

 

İstanbul’daki terör saldırısında canlı bomba Mehmet Öztürk’ün Gaziantepli çıkması ve terör örgütünün diğer saldırılarla da bağlantılı olması nedeniyle gözlerin çevrildiği kentte, 2 DAEŞ militanı aranıyor. İçişleri Bakanlığı’nın aranan teröristler listesinde yer alan Gaziantepli Yunus Durmaz kırmızı liste ile Hacı Ali Durmaz ise mavi liste ile aranıyor. Kırmızı listedeki Yunus Durmaz’ı ihbar eden 4 milyon TL, Hacı Ali Durmaz’ı ihbar eden ise 1.5 milyon TL ile ödüllendirilecek.

Gar saldırısının faili yakalandı

Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015’te düzenlenen ve 103 kişinin hayatını kaybettiği saldırının faillerinden biri dün Gaziantep’te yakalandı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...