Tgrt Haber

Bu akşam Kuruluş Osman var mı? 22 Şubat Kuruluş Osman var mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Şubat 2023 13:18 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 14:40
Bu akşam Kuruluş Osman var mı? 22 Şubat Kuruluş Osman var mı?

Her çarşamba saat 20:00'de yayınlanan Kuruluş Osman son olarak 115. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. 116. bölüm fragmanı yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 2 haftadır Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremi sebebiyle yayın akışında yer almadı. Çevre illerde de hissedilen deprem 11 ilde yıkıma neden oldu. Peki, Bu akşam Kuruluş Osman var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman?

Kahramanmaraş​ merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından 11 ili kapsayan büyük yıkımlar meydana geldi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde Kuruluş Osman​ dizisinin oyuncusu Çağdaş Çankaya ve eşi de hayatını kaybetti. Oyuncular ve yapım ekibi de üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdi. Peki, Bu akşam Kuruluş Osman var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? 

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit,

Özge Törer,

Burak Çelik,

Buse Arslan

BU AKŞAM KURULUŞ OSMAN VAR MI?

Kahramanmaraş merkezde meydana gelen 2 büyük deprem​, 10 ilde yıkımlara ve binlerce kişinin ölümüne sebep oldu. Deprem sebebiyle diziler ve eğlence programları yayın akışında yer almadı. Kuruluş Osman dizisinde yer alan Çağdaş Çankaya ve müzisyen eşi de hayatını kaybetti. Kuruluş Osman dizisi bu hafta yayın akışında yer almayacak. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. 

Bu akşam Kuruluş Osman var mı? 22 Şubat Kuruluş Osman var mı?

KURULUŞ OSMAN OYUNCUSU ÇAĞDAŞ ÇANKAYA KİMDİR?

Deprem felaketinde hayatını kaybedenlerden biri de oyuncu Çağdaş Çankaya ile müzisyen eşi Zilan Tigris oldu. Kuruluş Osman dizisi yapım ekibi ve oyuncu kadrosu set arkadaşlarının ölümü sonrası üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdi. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...