Tgrt Haber

Bu hafta sonu yağmur var mı? Meteoroloji İstanbul 5 günlük hava durumu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2022 08:47 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 09:35
Hava sıcaklıkları düşüyor, yağış geliyor! İşte, il il hava durumu

Hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşanması sonrası vatandaşlar, hafta sonu yağmur yağıp yağmayacağını merak ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan aşırı sıcaklardan sonra, sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre bugün hava nasıl olacak? Bu hafta sonu yağmur var mı? İstanbul hafta sonu hava sıcaklıkları!

Hava sıcaklıkları düşüyor, yağış geliyor! İşte, il il hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 - 26 Eylül 2022 arasındaki hava sıcaklığı verilerini paylaştı. Türkiye​'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıkları normal seyrin altına düşecek. Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ise yer yer kar gözükecek. Peki bugün gava nasıl olacak? İl il hava durumu! İstanbul​, Ankara​ ve İzmir​ güncel hava raporu! 

BU HAFTA SONU İSTANBUL'DA YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada hava sıcaklıkları perşembe gününden itibaren düşecek. Peşembe gününden başlayan yağış cumartesi gününe kadar devam edecek. Pazar günü ise İstanbul'da yağış olmayacak. 

Bu hafta sonu yağmur var mı? Meteoroloji İstanbul 5 günlük hava durumu

VATANDAŞLAR SELE KARŞI UYARILDI

Metereoloji paylaştığı veriler sonrası Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya ve Samsun'un batı ilçelerinde sağanak yağışın ve gök gürültünün etkili olacağını duyurdu. Yetkililer sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bugün İstanbul'da yağış beklenmiyor. Ankara ve İç Anadolu'da ise ayaz etkisini gösterecek. Karadeniz'in yüksek kısımlarında ise hafif hafif kar yağışı bekleniyor. Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Antalya’nın iç kesimleri, Osmaniye, Hatay 'ın kıtı kesimleri, Kahramanmaraş, Gaziantep, Erzurum, Tunceli, Erzincan, Ardahan ve Bingöl bölgelerinde gök gürültülü ev sağanak yağış bekleniyor. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...