Tgrt Haber

Bugün otobüsler ücretsiz mi? YKS sebebiyle 17-18 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Haziran 2023 10:58 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 11:45
Bugün otobüsler ücretsiz mi? YKS sebebiyle 17-18 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi?

17 - 18 Haziran tarihinde YKS sınavının 1. ve 2. oturumları gerçekleşecek. Bugün saat 10:15'te başlayan YKS sınavının ilk oturumu 165 dakika sürecek. Vatandaşlar, bugün otobüsler ücretsiz mi? 17-18 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? sorularını araştırıyor.

Bu hafta sonu yapılacak YKS​ sınavının ilk oturumu 17 Haziran Cumartesi​ günü başladı. Adaylar toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili açıklama geldi. 

YKS GÜNÜ OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

İETT sayfasında yer alan açıklama ise şu şekilde: "17 Haziran Cumartesi ve 18 Haziran Pazar​ günü yapılacak olan YKS'ye katılım sağlayacak öğrenciler ve görevliler sınav günü belgeleriyle İETT araçlarından ücretsiz yararlanabilecektir. Ayrıca sınav günü İETT ek seferler düzenleyecektir."

17-18 HAZİRAN'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

YKS günü toplu taşıma ücretsiz olacak. İBB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"17-18 Haziran’da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler ve sınav görevlileri, belgelerini göstererek İBB’ye bağlı toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek."

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...