Tgrt Haber

Buse Plan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Buse Plan instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Ocak 2023 13:10 - Güncelleme : 14 Ocak 2023 16:25
Buse Plan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Buse Plan instagram hesabı!

15 Ocak Pazar günü izleyicisiyle buluşacak Survivor Türkiye 2023 yarışması kadroları belli oldu. Yarışmacıların Dominik Cumhuriyeti'ne vardı. Bu yıl ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımların yarışacağı yarışmada Buse Plan, fenomenler grubunda yer alıyor. Youtube platformuna yüklediği videolarla binlerce takipçisi olan Plan yayınlanan fragmanda dikkat çekti. Peki, Survivor 2023 Buse Plan kimdir, kaç yaşında, nereli? Buse Plan instagram hesabı!

Bu yıl Survivor​ yarışması fenomenler kategorisinden katılan Buse Plan, çok iyi derecede İngilizce​ ve Fransızca biliyor. Sosyal medya​ hesabından sık sık gezdiği yerlerde çektiği kareleri paylaşan sosyal medya fenomeni Buse Plan araştırılmaya başlandı. Peki, Buse Plan kaç yaşında, nereli? 

BUSE PLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Buse Plan bu sezon Survivor yarışmasında fenomenler takımında yarışacak. Buse Plan 1995 doğumludur. Buse Plan, sporla ilgilidir. Yükseköğretimini Yeni Medya bölümünde tamamlayan Plan, sosyal medya fenomenidir. Sosyal medya hesabından sık sık spor yaptığı anlara ait kareleri paylaşan Plan, kaykay, snowboard, wakeboard, surf gibi sporlarla ilgili. 

Buse Plan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Buse Plan instagram hesabı!

BUSE PLAN INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya fenomeni Buse Plan, sosyal medya hesaplarını aktif şekilde kullanıyor. Buse Plan, Instagram'da 294K , Youtube'da ise 98K takipçiye sahip.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...