Tgrt Haber

Çalıkuşu'nun ilk Feride'siydi! Tescilli güzelin kızı da oyuncuymuş!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Ağustos 2023 14:18 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 15:35
Çalıkuşu'nun ilk Feride'siydi! Tescilli güzelin kızı da oyuncuymuş!

1981 Türkiye güzeli Aydan Şener, Çalıkuşu'nda oynadığı Feride karakteriyle oyunculuk kariyerinde yükselişe geçti. Yeşilçam'ın aranan ismi Aydan Şener'in kızının da oyuncu olduğunu biliyor muydunuz.

1986 yılında Kenan Kalav ile rol aldığı Çalıkuşu dizisiyle geniş çaplı bir üne kavuşan Aydan Şener, birçok Yeşilçam​ filminde rol aldı. İlerlemiş yaşına rağmen sosyal medya paylarımlarıyla adından söz ettiren Aydan Şener'in kızı da oyuncu​ çıktı. Daha sonraki yıllarda tiyatro oyunculuğuna da başlayan Aydan Şener'in kızı meğer bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde rol almış.

MEĞERSE YEŞİLÇAM GÜZELİNİN KIZI DA OYUNCUYMUŞ 

Şener, 1988 yılında Ecem adında bir kız çocuğu dünyaya getiren 1983'te evlendiği Ayhan Akbin'den 1991'de ayrıldı. Aydan Şener’in kızı Ecem'de ünlü çıktı. Aydan Şener'in, eski futbolcu Ayhan Akbin ile evliliğinden olan kızı Ecem Akbin annesinin izinden giderek oyuncu oldu. Ecem Akbin, bir dönem Medcezir dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

Çalıkuşu'nun ilk Feride'siydi! Tescilli güzelin kızı da oyuncuymuş!

ECEM AKBİN KİMDİR?

1 Ocak 1989 doğumlu Ecem Akbin, yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Aydan Şener ve futbolcu Ayhan Akbin'in kızıdır. 34 yaşında olan Ecem Akbin, Akademi 35 buçuk'ta oyunculuk üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi'nden mezun oldu. Akbin Medcezir dizisindeki rolüyle adını geniş kitlelere duyurdu. Oyuncu ayrıca, Ayak İşleri dizisinde de rol aldı.

Çalıkuşu'nun ilk Feride'siydi! Tescilli güzelin kızı da oyuncuymuş!

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...