Tgrt Haber

Çanakkale Ezine'de eğitim uçağı sert iniş yaptı, 2 pilot yaralandı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
12 Ağustos 2024 15:33 - Güncelleme : 12 Ağustos 2024 16:19

12 Ağustos günü Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir eğitim uçağının sert iniş yapmasıyla beraber olay yerine ekipler sevk edilirken Çanakkale'de uçak mı düştü, eğitim uçağı düştü mü son dakika merak edilirken son durum bilgisi paylaşıldı.

Balıkesir Havalimanı'ndan kalkan iki kişilik TC-AJJ kuyruk numaralı özel eğitim uçağı havalandıktan bir süre sonra motor arızası​ yaptı. Uçak Ezine​ ilçesinde kırsal alana sert iniş yaptı. Uçak pilotu ve öğretmen pilot hafif yaralandı.

ÇANAKKALE'DE EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ SON DAKİKA ÖLÜ, YARALI VAR MI?

12 Ağustos günü Çanakkale Ezine'de Balıkesir Havalimanı'ndan kalkış yapan TC-AJJ kuyruk numaralı özel eğitim uçağı, motor arızası sonucunda sert iniş yaptı.

Uçağın pilotu ve öğrenci pilot hafif yaralanırken uçak, Ezine ilçesinde kırsal bir alanda indi.

Çanakkale Ezine'de eğitim uçağı sert iniş yaptı, 2 pilot yaralandı - 1. Resim

ÇANAKKALE UÇAK KAZASI​ NEREDE, NEDEN OLDU?

Bugün  Ezine ilçesi Camikebir Mahallesi'ndeki sert iniş yapan uçakla ilgili Çanakkale Valisi Ömer Toraman,  "Uçak Ezine bölgesine acil iniş yaptı. İçerisinde 2 pilot arkadaş mevcut, sağlık durumları iyi. Uçakta da büyük bir hasar mevcut değil. İlgili ekiplerimiz olay yerinde konuyu araştırıyor." açıklamasını yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...