Tgrt Haber

Cem Seymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Seymen sosyal medya hesabı, twitter hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Şubat 2023 16:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 17:32
Cem Seymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Seymen sosyal medya hesabı, twitter hesabı!

Türk gazeteci, televizyon programcısı ve ekonomist olan Cem Seymen, sunduğu programlarla birçok ödülün sahibi oldu. Üniversitede turizm işletmeciliği bölümünden mezun olan Seymen, bir süre bu alanda çalıştıktan sonra ABD'de televizyon yayıncılığı üzerine eğitim aldı. Peki, Deneme ve film senaryoları da kaleme alan Cem Seymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Seymen sosyal medya hesabı, twitter hesabı!

2021 yılının ocak ayında ilk kitabı "Özgürlüğün Rengi Mavidir" yayınlayan Cem Seymen, bir kanalda ekonomi editörlüğü de yapmaktadır. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Cem Seymen, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum almaktadır. Peki, Cem Seymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Seymen sosyal medya hesabı, twitter hesabı! 

CEM SEYMEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1972 Ürgüp doğumlu Cem Seymen, İstanbul'da bitiridği üniversitenin ardından City University of New York’ta siyasal ekonomi bölümü ile New York Üniversitesi'nde televizyon yayıncılığı bölümünden eğitim aldı. ABC, CBS ve NBC televizyonlarında ise meslek seminerlerine katılan Ece Seyman,  Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra BRT televizyonunda ekonomi muhabiri olarak görev yaptı.

Cem Seymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Seymen sosyal medya hesabı, twitter hesabı!

CEM SEYMEN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Sosyal medya hesaplarını aktif şekilde kullanan Cem Seymen, instagram hesabında 232 bin takipçiye sahip. Twitter hesabında ise 1.3 milyona sahip. 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...