Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
4 saat 43 dakika önce

ALES/3 sınavının yapılacağı tarih netleşti

ALES/3 başvuru sürecinin sona ermesinin ardından gözler sınav tarihine çevrildi. Adaylar, 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın (2024-ALES/3) yapılacağı tarihi araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 52 dakika önce

Galatasaray-Beşiktaş maçının VAR hakeminin kim olduğu açıklandı

Süper Lig'in onuncu haftası kapsamında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş maçının VAR hakeminin kim olduğu açıklandı. TFF tarafından açıklanan bilgilere göre Onur Özütoprak görev alacak. Taraftarlar Onur Özütoprak'ın Galatasaray ve Beşiktaş istatistiklerini merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 19 dakika önce

Yavuz Ağıralioğlu partisinin adının ne olacağını açıkladı! Logosu belli oldu

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yeni siyasi partisini kurmak için bugün sabah İçişleri Bakanlığı'na dilekçe vereceğini açıkladı. Yapılan açıklamanın ardından Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin adının ne olduğu gündem oldu. Partinin logosunda anahtar olacak.
Aktüel - Aktüel
5 saat 23 dakika önce

29 Ekim'de kuaför ve berberlerin açık olup olmayacağı belli oldu

Resmi tatiller arasında yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na saatler kaldı. Vatandaşlar tarafından 29 Ekim'de kuaför ve berberler açık mı sorusunun cevabı araştırılıyor. Resmi tatillerde kuaförlerin açık veya kapalı olması kendi inisiyatiflerine bırakılıyor
Aktüel - Aktüel
5 saat 33 dakika önce

Öğretmenlerin ara tatil seminer takvimi belli oldu

Kasım tatiline az bir zaman kala öğretmenler ara tatil seminer takvimini araştırmaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatil seminer tarihlerini açıkladı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 50 dakika önce

Öğretmen atama tercihlerinin başlayacağı tarih belli oldu

Öğretmen atama tercihlerinin başlayacağı tarihe dair araştırmalar hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin 2024 Yılı Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih ve Atama Kılavuzu'nu yayımladı.
Aktüel - Aktüel
6 saat 4 dakika önce

29 Ekim'de İstanbul'da kapalı olacak olan yollar duyuruldu

İstanbul Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yarın trafiğe kapatılacak olan yollar açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından 29 Ekim yollar kapalı mı sorusu gündeme gelirken alternatif güzergahlar da duyuruldu. Yollar sabah saat 06.00'da kapatılacak.
Aktüel - Aktüel
6 saat 21 dakika önce

Bugün İstanbul Maltepe’de uçak seslerinin sebebine dair açıklama yapıldı

28 Ekim günü İstanbul'da uçak savaş uçakları vatandaşı endişelendirdi. 16.00 civarında Maltepe'de yükselen son dakika uçak seslerinin neden olduğu gündeme gelirken geçtiğimiz günlerde açıklama gelmişti.
Aktüel - Aktüel
6 saat 48 dakika önce

Fener alayı düzenlenen tarihler gündeme geldi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla birçok ilde fener alayı düzenlenecek. Birlik ve beraberlik duygusunun pekiştiği geleneklerden biri olan fener alayının düzenlenme tarihleri merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
6 saat 51 dakika önce

28 - 29 Ekim köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bakanlıktan açıklama bekleniyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na az bir süre kaldı. Otoyol ve köprüleri kullanacak olan vatandaşlar ise bugün köprülerin ve yolların ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Bakanlıktan henüz bir açıklama gelmedi.
Aktüel - Aktüel
7 saat 2 dakika önce

TOKİ deprem konutları kura sonuçları açıklandı: Hak sahipliği nasıl sorgulanır?

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde evleri yıkılarak mağdur olan vatandaşlar için, 11 ilde yapımı tamamlanan 29 bin 311 konutun daha anahtar teslim töreni Hatay'ın Antakya ilçesindeki Gülderen Konutları'nda yapıldı.
Aktüel - Aktüel
7 saat 7 dakika önce

Bolu 29 Ekim konser ve etkinlik programını paylaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye'de kutlanacak. Birçok ilde çeşitli etkinlik ve konser düzenleniyor. Bolu'da yaşayan vatandaşlar ise Bolu 29 Ekim etkinlik ve konser takvimini araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 52 dakika önce

28 Ekim kargo dağıtım saatleri belli oldu

28 Ekim Pazartesi günü için kargo dağıtım saatleri kargo bekleyen kişiler tarafından merak edilmeye başlandı. 28 Ekim Pazartesi gününün yarım gün olması nedeniyle kargoların saat kaça kadar hizmet verecekleri merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 56 dakika önce

28 Ekim borsa işlem bitiş saati paylaşıldı, BİST yarım gün hizmet veriyor

Borsa İstanbul'da işlem gerçekleştirecek olan vatandaşlar bugün borsa açık mı, saat kaça kadar araştırmaya başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde bugün kamu kurumları yarım gün hizmet verecek.
Aktüel - Aktüel
8 saat 13 dakika önce

Tüvtürk 29 Ekim'de açık mı? 2024 çalışma saatleri belli oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi tatil uygulanacak. Araç sahiplerinin gündeminde ise Tüvtürk'ün 29 Ekim'de açık olup olmayacağı yer aldı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 13 dakika önce

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda SOLOTÜRK gösteri programı belli oldu

SOLOTÜRK gösterilerinin başlangıç tarihi ve saati vatandaşlar tarafından merak ediliyor. SOLOTÜRK, Cumhuriyet'in 101'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İstanbul’da gösteri uçuşu yapacak.
Aktüel - Aktüel
8 saat 40 dakika önce

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İstanbul kutlama programı ve etkinlik saatleri duyuruldu

Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanacak. Milyonlarca vatandaşın katılım sağlayacağı İstanbul etkinlik ve konser programı ise belli oldu. Yarın İstanbul'da birçok konser, etkinlik ve gösteri yapılacak. İBB 29 Ekim etkinlik takvimini paylaştı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 46 dakika önce

Kabine toplantısının başlangıç saati ve gündem konuları netleşti

Kabine toplantısının başlangıç saati Türkiye gündemini takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Haftaya yoğun gündemle başlayan kabine toplantısında görüşülecek konulara ilişkin araştırmalar hız kazandı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 19 dakika önce

Kira sözleşmelerinde yeni dönem başlıyor

Kira sözleşmelerini e-Devlet’e taşıyan uygulama yakında hayata geçirilecek. İki aşamalı olarak uygulanacak olan süreç yıl sonunda ev sahipleri ve kiracılar için başlayacak.
Aktüel - Aktüel
9 saat 20 dakika önce

28 Ekim’de eczanelerin saat kaçta kapandığı netleşti, yarım gün hizmet verecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na kısa süre kaldı. Bugün eczanelerden ilaç temin etmek isteyenler ise saat kaça kadar açık olacağını araştırmaya başladı. Eczaneler 29 Ekim Salı günü tam gün kapalı olacak.
Sona Git