Tgrt Haber

Cici filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici konusu nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2022 16:25 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 17:20
Cici filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici konusu nedir?

Berkun Oya'nın Masum ve Bir Başkadır projelerinden sonra merakla beklenen yeni Netflix filmi Cici, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve muhteşem oyunculuklarıyla çok konuşulan Cici, filmi 27 Ekim'de yayın hayatına başladı. Dram türündeki Cici filmi süresi 151 dakikadır. Sosyal medyada çok konuşulan filmi çoğu kesim beğense de bazı kişiler ağır ağır anlatımın izleyiciyi filimden kopardığını düşünüyor. Peki, Cici filmi oyuncuları, konusu nedir? Cici filmi nereden izlenir? Cici filmi hangi şehirde çekildi?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde Bekir ve Havva karakterleri birbirine zıt düşüncelere sahip ve aralarında sürekli çatışma olan bir çifttir. Cemil ile Saliha'nın aşkı ise Bekir yüzünden kardeşliğe döner. Aile içinde daha önce konuşulmayan bir sürü konu 30 yıl aradan sonra tekrar gün yüzüne çıkacak. İşte aile dramının etkili bir biçimde anlatıldığı Cici filmi konusu, oyuncuları!

CİCİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cici filminde aile dramı anlatılıyor. Ailenin ev içindeki yaşamı, geçmişle yüzleşmesi anlatılıyor. Bu sebeple çoğunlukla çekimler İznik'te film için hazırlanan ev içinde gerçekleşti. 

CİCİ FİLMİ OYUNCULARI

Ayça Bingöl: Saliha

Fatih Artman: Yusuf 

Funda Eryiğit: Havva (genç)

Nur Sürer: Havva 

Okan Yalabık: Kadir

Olgun Şimşek : Cemil,

Yılmaz Erdoğan:

gibi güçlü isimleri buluşturan Cici, acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir ailenin yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşmasını konu alıyor.

Cici filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici konusu nedir?

CİCİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Yaşadıkları kayıpların ardından köylerinden kente göç eden ailenin 30 yıl aradan sonra eski evlerinde yeniden buluşmasını konu alıyor. Çiftlik evlerine uzun bir aradan sonra geri dönen ailenin gerçeklerle yüzleşmesi sonrası acılarla dolu geçmiş gün yüzüne çıkar. O zamana kadar üstü kapatılmış, konuşulmamış olaylar ve eski yaralar yeniden açılır.

CİCİ SALİHA KİMDİR?

Saliha karakterinin gençlik ve olgunluk hallerini izleyeceğiz. Cici filminde Saliha karakterinin gençliğini Funda Eryiğit canlandırırken, 25 yıl sonrasını ise Ayça Bingöl canlandırıyor. Saliha büyüdüğü yerden ayrılıp büyük şehre taşınmayı isteyen bir genç kızdır. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...