Tgrt Haber

Çözen Kazanır'da 100. bölüme özel büyük ödül!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ekim 2024 20:30 - Güncelleme : 09 Ekim 2024 20:40
Çözen Kazanır'da 100. bölüme özel büyük ödül!

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. Yarışmanın 100. bölümünde ise bugüne özel 3 ödül verilecek...

Her gün, 5 bin TL’lik hediye çekinden iPhone 15’e kadar birçok farklı ödüller yarışmanın birincisine armağan ediliyor. Gelecek ödüller arasında araba​, arsa​ ve evin olacağı yarışma​​ programı 30 dakika sürerken yarışmacılara 15’er soru soruluyor. 

3 ÖDÜL VERİLECEK

Birinciye İzoly Ronin X Oyuncu Bilgisayarı, İkinciye 2000 TL, üçüncüye ise 1000 TL nakit para ödülü verilecek. Evinizden yarışma heyecanı yaşamak için sizleri saat 21.00’de TGRT HABER ekranlarına bekliyoruz.

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Çözen Kazanır, hafta içi her gün  ekranlarda | TGRT Haber

SONUÇLAR TGRTHABER.COM VE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDA

“Çözen Kazanır” programına katılan yarışmacılar arasında birinci olan ve ilk on sıraya giren isimlerin listesiyle birlikte cevap anahtarları saat 21.30’da tgrthaber.com ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılıyor.

ÇÖZEN KAZANIR'A NASIL KATILABİLİRSİNİZ? (KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ)

Seyircileri ekran başından interaktif bir deneyime sürükleyen Çözen Kazanır yarışma programına katılmak için hiçbir mülakat ve başvuru şartı bulunmuyor. Programa katılmak isteyen izleyiciler evde veya herhangi bir yerden dahil olabiliyor. Çözen Kazanır programına katılım için yoğunluk yaşamamak adına şimdi de başvurabilirsiniz.

Çözen Kazanır programına katılmak için sadece bir akıllı telefon, bilgisayar veya tabletinizin olması yeterli oluyor. TGRT Haber​​'in öncelikle resmi yarışma sitesine Telefon numaranız, e-mail adresiniz veya Google hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.

Giriş yaptıktan sonra yarışmanın başlamasını beklemeniz yeterli olacak. Yarışma başladığında Alper Altun​​ tarafından sorular televizyon ekranlarında sorulacak. İzleyiciler ise cevapları telefon, bilgisayar veya tabletlerinden yanıtlayacak.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ZEKİ SARA 9 Ekim 2024 21:09

TGRT sayfasından katildim soru şıklari geliyor soru yok resmi web sayfasında sorun var ilk soruyu salladım çıktım bana ne bilgisayar verilir ne ne birşey moralim bozuldu

Elif 9 Ekim 2024 20:39

Programı izliyorum eğlenceli bir format bence, bu tarz yarışmaların devam etmesi iyi

Sonraki Haber Yükleniyor...