Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Sivas mitinginde olacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 12:14 - Güncelleme : 05 Mart 2024 12:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Sivas mitinginde olacak

31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizde çeşitli şehirlerde mitinglere katılmaya devam ediyor. 5 Mart günü Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede sorusu da merak edildi. Seçim çalışmaları son hızla devam ederken Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün nerede miting yapacağı da araştırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün nerede olacağı araştırılıyor. 31 Mart yerel seçimine az bir süre kala mitingler son hızla devam ediyorken bugün Recep Tayyip Erdoğan​'ın programı da araştırıldı. Mitinglerde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına dair bilgiler...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NEREDE?

Recep Tayyip Erdoğan bugün Sivas​ mitingine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarihi Kent Meydanı'nda bugün 14.00'te Sivas halkı ile buluşacak.

5 Mart günü Sivas mitinginin ardından 17.30'da Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile İkili Görüşme ve Heyetlerarası çalışma yemeğine katılacak. Yemeğin ardından da Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın Toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Sivas mitinginde olacak - 1. Resim

31 MART YEREL SEÇİMİNE KAÇ GÜN KALDI?

Türkiye'nin gündeminde yer alan yerel seçim​ 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek. 5 Mart itibarıyla yerel seçime 25 gün kaldı.

SEÇİM YASAKLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

31 Mart yerel seçim propagandası ve yasakları 21 Mart'ta başlayacak. Seçim propagandasını 30 Mart günü saat 18.00'te biterken, seçim yasakları 31 Mart günü saat 23.59'da sona erecek. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...