Tgrt Haber

Daha önce ayrılan Oasis grubu, dünya turnesiyle geri dönüyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2024 12:43 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 12:58
Daha önce ayrılan Oasis grubu, dünya turnesiyle geri dönüyor

1991 yılında kurulan İngiliz rock müzik grubu olan Oasis, hayranlarını sevindiren paylaşımı yaptı. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile beraber Oasis dünya turnesine mi çıkıyor, nerede konser verecek gibi sorular gündeme yerleşti.

"Be Here Now", "Heathen Chemistry", "Definitely Mayb" ve " Dig Out Your Soul" gibi albümleri ile tanınan rock grubu Oasis daha öncelerde tartışmalardan dolayı ayrılmıştı.

Bir süredir tekrar birleşerek konser​ vermelerini bekleyen dinleyiciler ise konser biletlerini şimdiden araştırmaya başlarken konserin yerleri ve tarihleri belli oldu.

OASİS DÜNYA TURNESİ KONSERİ NE ZAMAN 2024?

Manchester​ çıkışlı rock grubu daha önce ayrılırken şimdi yeniden birleşiyor.

Instagram hesabından yayınladığı paylaşım ile dünya turnesine dair bilgileri paylaştı.  "27.08.24" tarihi yazarken ilerleyen saniyelerde “8am”görüntüsü geldi. Grup, beklenen konseri duyurdu. Konser takvimi ise şöyle oldu:

4-5 Temmuz Cardiff Prensliği Stadyumu

11-12-19-20 Temmuz Manchester Heaton Park

25-25 Temmuz ve 2-3 Ağustos Londra Wembley Stadyumu

8-9 Ağustos Edinburgh Scottish Gas Murrayfield Stadyumu

16-17 Ağustos Dublin Croke Parkı

Daha önce ayrılan Oasis grubu, dünya turnesiyle geri dönüyor - 1. Resim

OASİS KONSER BİLETLERİ NE KADAR?

Sosyal medya hesabından "Silahlar sustu. Yıldızlar hizalandı. Büyük bekleyiş sona erdi. Gelin görün. Televizyonda yayınlanmayacak." notu ile yapılan paylaşım ile barıştıklarını duyurdular.

Grup, "Oasis, 2025 yazında İngiltere ve İrlanda'yı turlayacak!" sözleri ile sevindiren haberi paylaştı. Biletler  31 Ağustos Cumartesi günü satışa çıkarken dinleyiciler paylaşımın altında yorumlarda bulundu. Instagram hesabında yapılan paylaşım şöyle oldu:

Daha önce ayrılan Oasis grubu, dünya turnesiyle geri dönüyor - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...