Tgrt Haber

Darmaduman dizisi oyuncuları kimler? Darmaduman dizisi nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2022 15:45 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 16:19
Darmaduman dizisi oyuncuları kimler? Darmaduman dizisi nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?

Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük beğeni toplayan Darmaduman dizisi yayınlandığı ilk bölüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Gençlik dizisi olan Darmaduman yapımında aile içi problemler, arkadaşlıklar ve üniversite hayatı konu edildi. Peki, Darmaduman Yayınlandığı ilk günden itibaren

Son dönemin en beğenilen oyuncularının bir araya geldiği dizi Darmaduman, ilk bölümüyle hem oyunculuk performansı hem de senaryosu açısından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Gençlerin kendilerini keşfetmeleri, ailelerin arasında yaşanan çatışmalar gibi sosyal konuları ele alan dizi uyarlama mı, oyuncuları kimler, konusu nedir? 

DARMADUMAN HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı dizi, “Beverly Hills, 90210”un yerli uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Beverly Hills, 90210, 4 Ekim 1990 ile 17 Mayıs 2000 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan ve çok büyük ilgi gören bir yapım oldu. 

DARMADUMAN DİZİSİ NE ZAMAN?

Darmaduman dizisi her perşembe ekranlarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen dizi 3 Kasım perşembe günü de 2. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. 

DARMADUMAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Eskişehir​'den İstanbul'a taşınmak zorunda kalan Servet Ailesi daha önce alışık olmadıkları bir çevreyle yaşamak zorunda kalır. İkiz kardeşler Keren ve Ece ise başladıkları üniversitede kendilerine benzemeyen insanlarla tanışacak ve bazı problemlerle karşılaşacaklar. İkizler üniversitede yaşadıkları sorunla uğraşırken, babaları Harun ise 25 yıldır uğramadığı baba evine dönünce hesaplaşmalar ortaya çıkacak.  İkizlerin dedesi Asaf ve babaanneleri Ayla, 25 yıl sonra oğulları ve torunlarıyla aynı çatı altında yaşamaya başladıklarında girecekleri çatışmalarla büyümenin ve olgunlaşmanın bir ömre yayıldığını anlayacaklardır.

DARMADUMAN OYUNCULARI

 Mert Yazıcıoğlu,

Hafsanur Sancaktutan,

Aytaç Şaşmaz,

Aslıhan Malbora,

Necip Memili,

Nur Fettahoğlu,

Ali Önsöz,

Meral Çetinkaya,

Metin Coşkun 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...