Tgrt Haber

Darmaduman Görkem kimdir? Umut Kaya kaç yaşında, nereli, hangi diziler oynadı?

26 Kasım 2022 16:57 - Güncelleme : 26 Kasım 2022 17:48
Darmaduman Görkem kimdir? Umut Kaya kaç yaşında, nereli, hangi diziler oynadı?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Darmaduman, etkileyici hikayesi ve geniş oyuncu kadrosuyla büyük ilgi çekiyor. Üniversiteli gençlerin hayatlarından kesitlerin anlatıldığı Darmaduman dizisinin ilk bölümü ilk bölümü 27 Ekim 2022 tarihinde yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizide Görkem karakteri dikkat çekti. Sosyal medyada çok konuşulan Darmaduman Görkem gerçek adı nedir?

Ece​ ve Kerem​, anneleri Beliz ve babaları Harun ile hayatlarında yeni bir başlangıç yapacakları İstanbul’a taşınır. Burada yeni arkadaşlarla tanışan Ece ve Kerem'in başına gelmeyen kalmaz. Bu hikayede Görkem karakteri hikayesi ve oyunculuğuyla dikkat çekiyor. 

DARMADUMAN GÖRKEM KİMDİR?

Cumartesi akşamları yayınlanan gençlik, dram türündeki dizi Darmaduman dizisinde ailesinden şiddet gören ve güven problemleri yaşayan bir gence hayat veren Görkem karakterini genç oyuncu Umut Kaya canlandırıyor. 

UMUT KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Genç oyuncu Umut Kaya son olarak Darmaduman dizisinde rol alıyor. Kaya, Bilkent Üniversitesi tiyaro bölümü mezunudur. Ayrıca Kaya, 2018 yılında dünya eskrim şampiyonu oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, oyunculuk performansıyla da dikkat çekiyor. 

Darmaduman Görkem kimdir? Umut Kaya kaç yaşında, nereli, hangi diziler oynadı?

DARMADUMAN OYUNCULARI KİMLER?

Aslıhan Malbora,

Aytaç Şaşmaz,

Nur Fettahoğlu,

Mert Yazıcıoğlu,

Hafsanur Sancaktutan,

Necip Memili

 

 

 

 

 

Kaynak: tgrt
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...