Tgrt Haber

Defne Joy Foster'ın oğlu büyüdü! Son hali annesine benzetildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Haziran 2023 12:45 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 15:43
Defne Joy Foster'ın oğlu büyüdü! Son hali annesine benzetildi

2011 yılında hayatını kaybeden oyuncu Defne Joy Foster'ın oğlu büyüdü ve liseye başladı. Defne Joy vefat ettiğinde 2 yaşında olan Can, bugün 13 yaşında.

2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın 13 yaşındaki oğlunun son hali ortaya çıktı. Ortaokuldan mezun olan Can, önümüzdeki öğrenim yılında liseye başlayacak. Can'ın değişimi ve annesi Defne'ye olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı. 

DEFNE JOY FOSTER'IN OĞLU BÜYÜDÜ VE LİSEYE BAŞLADI 

13 yaşında olan Dfene Joy Foster'ın oğlu Can, ortaokuldan mezun oldu. 13 yaşındaki Can, önümüzdeki eğitim öğretim sezonunda liseye başlayacak.

Defne Joy Foster'ın oğlu büyüdü! Son hali annesine benzetildi

Defne Joy Foster‘ın ardından eşi İlker Yasin Solmaz‘ın ikinci evliliğini yaptığı Beyza Dankal Solmaz, Can Kılıç Solmaz’ın mezuniyet fotoğraflarını paylaştı ve “Şu an dünyanın en gururlu annesi olabilirim. Bir an bile vazgeçmedim. Bekle bizi Lise…” notunu düştü.

Defne Joy Foster'ın oğlu büyüdü! Son hali annesine benzetildi

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

TGRT Haber'de yer alan bilgilere göre; 2 Eylül 1975'te Adana'da doğan Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Nayman Türk, babası o sırada NATO'da subay olan Amerikalı Steve Foster'dır. 

1996'da Kral TV'de televizyonculuğa başladı. Çeşitli televizyon kanallarında müzik programları sundu. Kariyerine dizi oyunculuğu ve televizyon programı sunuculuğu ile devam etti. Bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini oynadı. 2 Şubat 2011 tarihinde astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle öldü. Cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...