Tgrt Haber

Demet Akalın ve Murat Dalkılıç'ın arasına 'özel uçak' girdi! Akalın, Dalkılıç'ı Twitter'dan bombaladı!

19 Aralık 2016 13:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12
Demet Akalın ve Murat Dalkılıç'ın arasına 'özel uçak' girdi! Akalın, Dalkılıç'ı Twitter'dan bombaladı!

Demet Akalın ve Murat Dalkılıç arasında uçak krizi yaşanıyor. Akalın'ın twitter adresinden de Murat Dalkılıç hakkında bomba bir paylaşımla haberleri doğruladı. 31 Aralık'ta önce Azerbaycan'daki Bakü Olimpiyat Stadı'nda, sonra istanbul'da sahneye çıkacak.

Ünlü şarkıcı Dalkılıç, yakınlarını ve eşini de Azerbaycan'a götürmek istediğini söyleyince Murat Dalkılıç ve Demet Akalın arasında uçak krizi çıktı. Murat Dalkılıç ise Demet Akalın ile birlikte uçmaktan vazgeçti, ayrı bir uçak daha kiraladı. Murat Dalkılıç’a da İstanbul’daki konseri organize eden şirket özel uçak tahsis etti. 31 Aralık’ta Sibel Can’la aynı sahneyi paylaşacak olan Murat Dalkılıç, önce Bakü’de konser verecek. Ünlü popçu, 1 saatlik konserin ardından özel jetle İstanbul’a gelecek. Demet Akalın da Murat Dalkılıç’ın izinden gidecek ve aynı yöntemi kullanacak.

Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre yeni yılı karşılamamıza sayılı günler kala, vatandaşın yılbaşı planları da yavaş yavaş belli olmaya başladı...
Demet Akalın'dan Cenk Eren'e, Hülya Avşar'dan Kubat'a kadar birçok yıldızın sahne alacağı 31 Aralık'ta, mekanlar şimdiden dolmaya başladı. Sibel Can ve Murat Dalkılıç'ın İstanbul Hotels & WOW Convention Center'da vereceği konserin rezervasyonları da dolmak üzere... İkiliyi en ön sıradan dinlemek isteyenler 2 bin TL'yi gözden çıkarırken saat 01.30'da sahneye çıkacak olan Murat Dalkılıç'ın 31 Aralık programı, hayli yoğun geçecek...

DEMET AKALIN ÇOK KIZDI

İlk olarak Bakü saatiyle 21.45'te Azerbaycanlı hayranlarını coşturacak olan ünlü popçu, 1 saatlik performansın ardından özel jetle İstanbul'a dönecek... Her iki konseri için de yüklü bir ücret aldığı konuşulan Murat Dalkılıç, 2017'ye cebini doldurmuş girecek... Bu arada Türk Pop Müziği'nin diğer güçlü ismi Demet Akalın da tıpkı Dalkılıç gibi önce Bakü'de konser verip ardından yine özel uçakla İstanbul'da sahne alacağı 'Sahne İstanbul' isimli mekanda olacak...

Türk Sanat Müziği'nin güçlü ismi Sibel Can'la yeni yıla girmek isteyenler şimdiden rezervasyonları bitirmek üzere... Can'ın alacağı sahne ücretinin ise 400 bin lira olacağı konuşuluyor.

31 ARALIK'IN KAZANANI

Şarkıları ve sahne şovlarıyla büyük beğeni toplayan Murat Dalkılıç, 31 Aralık akşamı 2 ayrı ülkede konser vererek yılbaşı akşamının da maddi anlamda kazananı olacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...