Tgrt Haber

Demirtaş, MHP ve Bahçeli'ye hedef aldı

21 Temmuz 2015 15:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16
Demirtaş, MHP ve Bahçeli'ye hedef aldı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün Suruç'la ilgili yazılı açıklama yapan Devlet Bahçeli'ye ağır sözlerle yüklendi.

Bahçeli'nin dün yaptığı yazılı açıklamaya sert çıkan Demirtaş, "Partimize dönük dünden beri kullanılan hakaret ve tehdit dilini de aynı şekilde iade ediyoruz. Kendine milliyetçiyim deyip Suruç katliamını kınadıktan sonra 3 sayfa ama ancak yazanlar kusura bakmasınlar IŞİD zihniyetlidirler. Onların seviyesizliğine düşecek halimiz yok. Aklını yitirmiş, tek bir siyasi çözüm içerisi içermeyen tümüyle hakaret ve küfürden oluşan bir metne de siyasi bir metin demiyoruz. Tarihlerinde yaptıkları siyasi bir açıklama da yoktur. Küfürsüz ve hakaretsiz bana bir açıklamalarını getirin kendilerine saygı duyduğumu ilan edeceğim. Kendilerine milliyetçi diyenlerin sokak ağzıyla ucuz bir dille yaptıklarına cevap verecek halimiz de yok. Kendi yönetimlerinin seviyesizliğini gösterir." dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...