Tgrt Haber

Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu eşi ve çocuğu kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Şubat 2023 13:27 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 14:07
Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu eşi ve çocuğu kim?

Birçok programda sunuculuk yapan Deniz Bayramoğlu'nun yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. Deniz Bayramoğlu'nun, Prof.Dr. Uğur Batı ile beraber kaleme aldığı Üzgün İnsandan Özgür İnsana adlı bir de kitabı da bulunmaktadır. Peki, Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu eşi ve çocuğu kim?

Deniz Bayramoğlu, üniversite eğitimini yarıda bırakarak çok istediği gazetecilik mesleğine yönelen Deniz Bayramoğlu'nun eşi de sunucudur. Sosyal medyada konuşulan bir isim olan Deniz Bayramoğlu kaç yaşında, nereli? Deniz Bayramoğlu eşi kim? 

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

1975 doğumlu Deniz Bayramoğlu, Türk haber spikeridir. 1993'te İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümüne girdi. Ancak üçüncü yılın ardından bölümünü yarıda bırakarak gazeteci olmaya karar verdi. Ana haber sunuculuğuna kadar birçok projede sunuculuk yapan Deniz Bayramoğlu'nun kitabı da bulunmakta. 

DENİZ BAYRAMOĞLU EŞİ KİM?

Deniz Bayramoğlu 2013 yılında Ece Üner ile evlendi. Ece Üner, 21 Temmuz 1981 doğumlu Türk haber spikeri, sunucu ve gazetecidir. 

Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu eşi ve çocuğu kim?

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...