Tgrt Haber

Deniz Baysal'dan itiraflar peş peşe geldi: O role çok imrenmiştim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ağustos 2023 09:50 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 11:08
Deniz Baysal'dan itiraflar peş peşe geldi: O role çok imrenmiştim

Son olarak TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinden ayrıldığı haberleriyle gündemde olan oyuncu Deniz Baysal katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. "Kıskandığım, imrendiğim projeler oldu" açıklamasıyla imrendiği rolü açıkladı.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat​'tan ayrılığı ile hayranlarını şaşırtan oyuncu Deniz Baysal​, yeni projelerle görüşme halinde. Konuk olduğu programda samimi açıklamalarda bulundu. 

DENİZ BAYSAL​, BURCU BİRİCİK​'İN ROLÜNÜ KISKANDIĞINI AÇIKLADI 

JCI İstanbul youtube kanalına konuk olan oyuncu Deniz Baysal​, oynamak istediği rollerden bahsederken, bir dönem Kanal D ekranında yayınlanan ve başrolünde Burcu Biricik​ ile Birkan Sokullu​'nun yer aldığı Hayat Şarkısı dizisine imrendiğini söyleyerek, " Ksıkandığım, imrendiğim projeler olmuştu, mesela Hayat Şarkısı. Burcu Biricik​'in oynadığı role çok imrenmiştim., bir anti kahramanı oynuyordu. Kendisine bayılıyorum zaten. Ama iyi ki oraya ben olmamışım o zaman, başka projelerde de öyle. Yetmezmişim çünkü." ifadelerine yer verdi. 

Deniz Baysal'dan itiraflar peş peşe geldi: O role çok imrenmiştim

DENİZ BAYSAL​'IN TEŞKİLAT​ DİZİSİNDEN AYRILIĞI ÇOK KONUŞULDU

Yeni projeleri değerlendirmek için Teşkilat​ dizisinden ayrılan Deniz Baysal​, 3 sezondur yer aldığı diziye duygusal bir yazıyla veda etti. Baysal,  "Benim için kolay değil… Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik… Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat… bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım; her birinizi çok seviyorum.

Bir kusurum olduysa affola… Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım… Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte… Ne mutlu bana yolunuz her zaman açık olsun….

Ve siz kıymetli izleyicilerimiz…. 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası…

Teşkilat’tan bir Zehra Balaban geçti… Ağlamıyorum gözüme Hançer kaçtı…” dedi. 

Deniz Baysal'dan itiraflar peş peşe geldi: O role çok imrenmiştim

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...