Tgrt Haber

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 13 Ekim'de yapılacak

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Ekim 2024 13:34 - Güncelleme : 01 Ekim 2024 13:36
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 13 Ekim'de yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) sitesinde yer alan takvime göre; 2.Dönem Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 13 Ekim Pazar günü yapılacak.

Diş hekimlerinin çeşitli uzmanlık dallarında eğitim almaları için her yıl ÖSYM tarafından düzenlenen Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) başvuruları 12 Eylül Perşembe günü sona ermişti.

DUS SINAVI NE ZAMAN?

Her yıl Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) düzenlenen Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 13 Ekim Pazar günü yapılacak?

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 13 Ekim'de yapılacak - 1. Resim

DUS BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

DUS geç başvurular 12 Eylül Perşembe günü sona erdi.

DUS SINAVINI KAZANDIKTAN SONRA NE OLUR?

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nda (DUS) yeterli puana sahip olan adaylar, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Endodonti, Ortodonti, Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği), Periodontoloji, Proetik Diş Tedavisi ve Restoratif Diş Tedavisi ana bilim dallarında uzmanlık eğitimi almaya hak kazanırlar.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zeynep 1 Ekim 2024 13:38

DUS den sonra diş hekimliği uzmanlığı için bir adım daha atmış olacağım herkez başarılı olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...