Tgrt Haber

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'dan henüz haber alınamadı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
23 Ağustos 2024 14:10 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 14:40

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Çarşamba günü kaybolan Narin Güran gündemde yer alırken arama çalışmaları devam ediyor. ilk kez Kur'an-ı Kerim dersi almaya giderken kaybolan Narin bulundu mu, nerede merak edilirken olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Merkez Bağlar​ ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi​'nde 17.00 civarında kaybolan ve henüz bulunamayan Narin Güran​ gündemde yer alırken kimdir, kaç yaşında soruları da gündeme geldi.

Halen bulunamayan 8 yaşındaki Narin için çalışmalar devam ederken ailesi güzel haberlerin gelmesini bekliyor.

DİYARBAKIR​'DA KAYBOLAN NARİN GÜRAN BULUNDU MU, KİMDİR?

Bağlar ilçesinde Çarşamba ilk defa Kur'an-ı Kerim dersi almaya giderken kaybolan 8 yaşındaki Narin henüz bulunamazken ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbarın ardından AFAD, İtfaiye, jandarma ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi (DÜAK) ekipleri çalışmalara başlarken en son Narin'in giydiği terliğin teki bulundu.

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'dan henüz haber alınamadı - 1. Resim

Narin'in annesi Yüksel Güran,  “O vakitte evde yemek yedik. Yemekten sonra kızım saate bakıp Kur'an kursuna geç kaldığını söyledi. Saat 16.00'ya kadar kursunun devam edeceğini söyledi.

Dersten sonra amcasının kızlarının yanına gideceğini söyledi. Kızım gitti, daha artık gelmedi. Kızımı görmek için tepeye çıktım. Baktım ki orada çocuklar oyun oynuyordu. Ben de orada olduğunu düşünerek bir şey yapmadım” sözlerini söyledi.

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'dan henüz haber alınamadı - 2. Resim

SEZGİN BARAN KORKMAZ BULANA ÖDÜL VERECEĞİNİ DUYURDU

7 Kasım 1977 tarihinde Kars'ta dünyaya gelen Sezgin Baran Korkmaz, X hesabından Narin Güran'ı bulana 1 milyon TL ödül vereceğini şu ifadelerle duyurdu:

"Narin’in bulunmasına veya yerini bildiren kişiye Bir milyon Türk lirası Hediye edeceğim. Lütfen gözünüzü dört açın resme bakın."

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'dan henüz haber alınamadı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...