Tgrt Haber

Dokuz Oğuz Toprak kimdir, gerçek adı ne? Yasemin Kay Allen instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Şubat 2023 11:35 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 16:53
Dokuz Oğuz Toprak kimdir, gerçek adı ne? Yasemin Kay Allen instagram hesabı!

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi, konusu ve oyunculuk performanslarıyla ilgi gördü. Başrolünde Kubilay Aka, Yasemin Kay Allen ve Deniz Işın gibi isimlerin yer aldığı Dokuz Oğuz bu akşam 2. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dokuz Oğuz dizisindeki Albay Toprak izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Dokuz Oğuz Toprak kimdir, gerçek adı ne? Yasemin Kay Allen kaç yaşında, nereli

Dokuz Oğuz​ dizisinin ilk bölümü ilgi görürken, yayınlanan 2. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Dram türündeki dizi, yayınlandığı ilk günden itibaren ilgi görmei başardı. Dizideki Toprak​ karakteri, izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Dokuz Oğuz Albay Toprak gerçek adı ne? Yasemin Kay Allen kaç yaşında, nereli? 

DOKUZ OĞUZ TOPRAK KİMDİR?

Eskişehirli olan Toprak, 10 yaşındaki oğlu ve eşiyle birlikteyken teröristlerin saldırısına uğrar. Oğlu ağır yaralansa da hayatta kalmayı başarır. Ancak artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Toprak zeki, hafızası kuvvetli bir askerdir. Dokuz Oğuz Albay Toprak karakterini Yasemin Kay Allen oynuyor. 

Dokuz Oğuz Toprak kimdir, gerçek adı ne? Yasemin Kay Allen instagram hesabı!

YASEMİN KAY ALLEN KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

10 Temmuz 1989 doğumlu Yasemin Kay Allen, Londra'da dünyaya geldi. İngiliz asıllı Türk vatandaşı oyuncu Yasemin Suna Yıldızoğlu'nun kızıdır. Lise yıllarından itibaren sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri alan oyuncu ilk başta kıssa filmlerde rol aldı. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazanan Allen, On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

DOKUZ OĞUZ OYUNCULARI

Kubilay Aka

Deniz Işın

Yasemin Kay Allen

Hakan Boyav

Tuncer Salman

Dağhan Külegeç

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...