Tgrt Haber

Dokuz Oğuz Umay kimdir, gerçek adı ne, nereli? Sahra Şaş kaç yaşında, instagram hesabı nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Şubat 2023 15:00 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 16:53
Dokuz Oğuz Umay kimdir, gerçek adı ne, nereli? Sahra Şaş kaç yaşında, instagram hesabı nedir?

Her cumartesi izleyicisiyle buluşan Dokuz Oğuz dizisinin başrolünde Kubilay Aka, Yasemin Kay Allen, ve Deniz Işın yer alıyor. Bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek Dokuz Oğuz dizisi, sosyal medyada gündem oldu. Dram türündeki dizideki Umay karakteri hem oyunculuk performansıyla hem de hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Umay Çolpan kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında, instagram hesabı nedir?

İddialı yapımlar arasında yer alan Dokuz Oğuz​ dizisinin 2. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merak edilen Dokuz Oğuz, sosyal medyada trend olmayı başardı. Dizide rol alan Sahra Şaş izleyenler tarafından araştırılıyor. Oyunculuk kariyerine Tatar Ramazan dizisiyle adım atan Dokuz Oğuz kaç yaşında, nereli? 

DOKUZ OĞUZ UMAY KİMDİR?

Ankaralı olan Astsubay Üstçavuş Umay Çolpan, yetiştirme yurdunda büyüdü. Dirayetli, sağ duyulu, çok yetenekli bir asker olan Umay, hedefe odaklandığı an başka hiçbir şeye odaklanmaz. Dokuz Oğuz Umay karakterini Sahra Şaş oynuyor. 

SAHRA ŞAŞ KAÇ YAŞINDA, INSTAGRAM HESABI NEDİR?

15 Kasım 1994 yılında dünyaya gelen Sahra Şaş, aldığı oyunculuk eğitimi sonrası peş peşe projelerde yer aldı. Sahra Şaş'ın yer aldığı projeler arasında; Kadın ve Çoban Yıldızı, Zemheri, Ex Aşkım ve Alev Alev vardır. Sahra Şaş şuanda her cumartesi ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisinde rol alıyor. 

Dokuz Oğuz Umay kimdir, gerçek adı ne, nereli? Sahra Şaş kaç yaşında, instagram hesabı nedir?

DOKUZ OĞUZ OYUNCULARI

Kubilay Aka,

Deniz Işın,

Yasemin Kay Allen,

Hakan Boyav,

Tuncer Salman,

Dağhan Külegeç

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...