Tgrt Haber

Doya Doya Moda 14 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda jüri isimleri!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Aralık 2022 15:39 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 17:03
Doya Doya Moda 14 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda jüri isimleri!

Hafta içi yayınlanan moda programında belirlenen konsept ile beraber yarışmacılar yaptıkları kombin ile en yüksek puanı almaya çalışıyor. Eleme günlerinin yaşandığı yarışmada her hafta 1 kişi yarışmadan ayrılıyor. Peki, bugün Doya Doya Moda yarışmasında kim birinci oldu. Doya Doya Moda jüri üyeleri kim? Doya Doya moda Esra neden yok, elendi mi?

Yarışmacılar​ her hafta en yüksek puanı almak ve elenmemek için yarışıyor. Doya Doya Moda​ yarışmasında alınan toplam puanlar finalde zirveyi belirliyor. En düşük puanı alan yarışmacının ise oylama sonucu elenme ihtimali ortaya çıkıyor. Doya Doya Moda 14 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda birinci kim oldu? 

DOYA DOYA MODA JÜRİ ÜYELERİ

Uğurkan Erez,

Gülşah Saraçoğlu​,

Yasemin Yılmaz,

Serdar Uzuntaş 

DOYA DOYA MODA NE ZAMAN?

Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 14.00'de izleyicisiyle buluşuyor. Her cuma ise final olup elenen isim belli oluyor. Haftanın ortasında yarışmacılar en yüksek puanı almak için kıyasıya yarışıyor. 

Doya Doya Moda 14 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda jüri isimleri!

DOYA DOYA MODA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...