Tgrt Haber

Doya Doya Moda Elisa kimdir? Elisa Durulay kaç yaşında, nereli, evli mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Kasım 2022 16:52 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 17:25
Doya Doya Moda Elisa kimdir? Elisa Durulay kaç yaşında, nereli, evli mi?

Her hafta bir kişinin elendiği ve yeni bir kişinin katıldığı moda programı ilgiyle izleniyor. Jüriler yarışmacıların kombinlerini puanlayarak haftanın 1. sini ve elenen yarışmacıyı belirliyor. Her gün yayınlanan programın yeni yarışmacısı Elis Durulay kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram adresi ne?

Jüri üyeleri arasında Serdar Uzuntaş, Yasemin Yılmaz, Gülşah Saraçoğlu​ ve Uğurkan Erez'in yer aldığı Doya Doya Moda​ yarışma programına Elisa Durulay damga vurdu. 20 yaşındaki yeni yarışmacının yüzünde hiçbir estetik olmadığını iddia etmesi üzerine stüdyo bir an gerginleşti. Peki, Elisa Durulay nereli, evli mi? 

DOYA DOYA MODA ELİSA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

8 kasım 2002 doğumlu olan Elisa Durulay, 20 yaşındadır. İstanbul'da yaşayan yarışmacı 2021 yılında işinden istifa ederek moda sektörüyle ilgilenmeye başladı. Hiç estetik yaptırmadığını açıklayan yarışmacı, bu konu hakkında diğer yarışmacılarla tartışma yaşadı. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Elisa Durulay'ın, sosyal medyada 130 bin takipçisi var. Tiktok hesabı da bulunan yarışmacının bu platformda 40 milyona yakın beğenisi bulunuyor.

DOYA DOYA MODA ELİS DURULAY EVLİ Mİ?

20 yaşında olan Doya Doya Moda yarışmacısı Elisa Durulay, bekardır. Sosyal medya hesabında 130 bin takipçisi bulunan yarışmacı estetik kavgasıyla dikkatleri üzerine çekti. Estetik yaptırmadığını söyleyen yarışmacının diğer yarışmacı arkadaşlarıyla girdiği polemik dikkat çekti. 

Doya Doya Moda Elisa kimdir? Elisa Durulay kaç yaşında, nereli, evli mi?

DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Eda: 18 puan

Elisa: 15 puan

Hülya: 17 puan

Aleyna: 12 puan

Esra: 18 puan

Cansel: 13 puan

Özlem: 15 puan

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...