Tgrt Haber

Doya Doya Moda Esra neden yok, nerede? Doya Doya Moda Esra ayrıldı mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Aralık 2022 13:14 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 15:07
Doya Doya Moda Esra neden yok, nerede? Doya Doya Moda Esra ayrıldı mı?

Hafta içi her gün yayınlanan moda yarışma programı Doya Doya Moda'da her gün en düşük ve en yüksek puan alan yarışmacı belirleniyor. En yüksek puanı almak için belirlenen konsepte göre kıyafet kombinleri yapılıyor. Yarışmacılardan Esra'nın yarışmada yer almaması merak konusu oldu. Peki, 13 Aralık (bugün) en yüksek puanı kim aldı? Esra neden yok? Doya Doya Moda Esra neden yok? Doya Doya Moda 13 aralık birincisi!

Yarışmacı arkadaşları ile sık sık tartışma yaşayan yarışmacı Esra​, bugünde yayınlanan bölümde yer almadı. İzleyenlerin merakla araştırdığı konular arasında Doya Doya Moda​ Esra neden yok? Doya Doya Moda puan durumu! oldu. İşte 13 Aralık Doya Doya Moda puan durumu! 

DOYA DOYA MODA ESRA NEDEN YOK? 

Geçtiğimiz hafta elenen isim İlayda oldu. Esra'nın gelmemesinden dolayı eleme tekrar gündeme geldi. Yarışmacılar, dış sese Esra'nın neden gelmediğini sordu. Dış ses ise "Esra, bundan sonra sizinle olmayacak." dedi. Jüri üyelerinden de konuyla ilgili detaylı açıklama geldi. Jüri üyeleri , daha önce yaşanan olaylarının tekrar yaşanmaması için yapım tarafından Esra ile yolların ayrıldığını duyurdu. Esra ise sosyal medya hesabından kendi isteği ile yarışmadan ayrıldığını açıkladı. 

Doya Doya Moda Esra neden yok, nerede? Doya Doya Moda Esra ayrıldı mı?

DOYA DOYA MODA 12 ARALIK PAZARTESİ PUAN DURUMU

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...